Shark S600

Selamlar Bir Kac Gune Anes Motordan Shark S600 Track Mat Modelini Alicam Daha Once Kullanmis Arkadaslar Varmi Yorumlari Benim Icin Cok Onemli Ayni Fiyata Kaliteli Bir Markada Onerebilirler Konforu Guvenligi icin Bilgi Verirseniz Sevinirim
Saygilar😉

Kullandim kisa bir sure.Cok begenmedim ruzgar gurultusu bariz cok..Konforluda sayilmaz.

Suan ne kadar bilmiyorum ama Caberg oneririm bu aralikta..Bircok kask denedim kullandim.Uygun fiyata en iyi kullandigim kask Caberg oldu.

Kullaniyorum ben yaklasik 6 aydir. Iceriye ruzgar sesi aliyo ve 100un ustunde kafanizi geriye dogru atiyo aerodinamisi cok basarili bir kask degil.
Ama 100u pek gecmem diyorsaniz sikinti yapmaz cok severek kullaniyorum ben, parcalari gayet kaliteli ve konforlu elinize alinca da gayet guven veriyo.

Kullandim kisa bir sure.Cok begenmedim ruzgar gurultusu bariz cok..Konforluda sayilmaz.

Suan ne kadar bilmiyorum ama Caberg oneririm bu aralikta..Bircok kask denedim kullandim.Uygun fiyata en iyi kullandigim kask Caberg oldu.

Ya caberg cok aradim aslinda ama gel gorki avrupa yakasinda satan hic yok hep hasanpasada karsida

Kaskta guvenlikle beraber konforda cok onemli..Caberg fiyat performansta bence cok ustun kask..Kesinlikle tavsiye ederim..

Kaskta guvenlikle beraber konforda cok onemli..Caberg fiyat performansta bence cok ustun kask..Kesinlikle tavsiye ederim..

Zaten ilk almak istedigim oydu fakat dedigim gibi avrupa yakasinda satan yok karsiya gecmem gerekiyo onada vaktim yok internetten alicam olurmu olmazmi guvenemiyorum pek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Kullaniyorum ben yaklasik 6 aydir. Iceriye ruzgar sesi aliyo ve 100un ustunde kafanizi geriye dogru atiyo aerodinamisi cok basarili bir kask degil.
Ama 100u pek gecmem diyorsaniz sikinti yapmaz cok severek kullaniyorum ben, parcalari gayet kaliteli ve konforlu elinize alinca da gayet guven veriyo.

Sehir ici kullaniyorum hep zatende motor en fazla 100 120 yapiyo zaten oda bos yol bulunca iste 😁 asya 150 swift

Zaten ilk almak istedigim oydu fakat dedigim gibi avrupa yakasinda satan yok karsiya gecmem gerekiyo onada vaktim yok internetten alicam olurmu olmazmi guvenemiyorum pek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Sehir ici kullaniyorum hep zatende motor en fazla 100 120 yapiyo zaten oda bos yol bulunca iste asya 150 swift

MotoPlus satiyor guvenilir bir yer..Ancak stok sorun telefonda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Motoplus in. Bahcelievlerde magazasi varmis? Bende simdi sitesine girince farkettim..

Taksitle gelmis galiba iyi olduya soyledigin cok saol Allah razi olsun 😊😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar