sfr motosiklet zincir

Motosikleti
Tvs Raider
beyler tvs raider 125 e zincir degistircem orjinalde bisi yok ama gold zincir istiyorum
did pahali sfr ucuz ama nasıl bilen varsa yazabilirmi 125lik motor en baba gorecegim 100-110 kesiciyi cok yapmam sadece ani kalkisim fleann çok

Motosikleti
Forza250-cygnusL
beyler tvs raider 125 e zincir degistircem orjinalde bisi yok ama gold zincir istiyorum
did pahali sfr ucuz ama nasıl bilen varsa yazabilirmi 125lik motor en baba gorecegim 100-110 kesiciyi cok yapmam sadece ani kalkisim fleann çok
Sfr ler çok iyi..Ani kalkış teker falan yapınca bayağı verimli olur..
Uzadıkça bakla çıkartırsın.. Belki bir sonraki zincir , çıkardığın baklalardan tamamlanır. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Daha kuvvetli makinelerde Sfr zinciri kopartanlar oldu geçmişte, bu işler bütçe işi ama alternatif olarak Choho'yu bir araştırmanızı öneririm. Bir de altın sarısı renkte gold zincir gibi kıro kıro işlere bulaşmamanızı öneririm, gerçekten çok çirkin.

Motosikleti
Tvs Raider
Sfr ler çok iyi..Ani kalkış teker falan yapınca bayağı verimli olur..
Uzadıkça bakla çıkartırsın.. Belki bir sonraki zincir , çıkardığın baklalardan tamamlanır. :)
Kanka ciddi ciddi cevaplasana burda bisi soruoz komik mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha kuvvetli makinelerde Sfr zinciri kopartanlar oldu geçmişte, bu işler bütçe işi ama alternatif olarak Choho'yu bir araştırmanızı öneririm. Bir de altın sarısı renkte gold zincir gibi kıro kıro işlere bulaşmamanızı öneririm, gerçekten çok çirkin.
kanka raidera takicam zaten ole cgye felan takip basik motorla gezmiyorum tipim bikere el vermiyor 😂😂

Olay burada motorun gücünden ziyade zincirin üretildiği materyalin kalitesi. Zira 50lik vitesliyle bile kalitesiz zincir kopabilir, o yüzden did ve rk markalarından şaşmamanızı öneririm. İlla şaşacaksanız da choco marka bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar