Şehitlerimizi Anıyoruz,Teröre Lanet Ediyoruz! 28 Ekim İZMİR

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hadi arkadaşlar siz izmirden bizlerde istanbuldan katılımın mümkün olduğu kadar yüksek olmsını temenni ediyoruz.herbirimiz kortajda yerimizi almalıyız.

Bende orda olacağım. Motoruma daha kavuşumadım. Bu yüzden motorsuz geliyorum. Forrap görev alabilirim. Çok anlamlı bir çalışma emeğine sağlık

Moderatör (forrap)
executioner_35,teşekkürler.Motorun olmasada bekliyoruz tabi ki,amaç ve duygular önemli...
Gerek duyulursa yardım önerini değerlendirip sana ricada bulunurum.
Aramıza hoşgeldin...

ya hocam bende katılmak istiyorum bu eyleminize ama motorum şu an yok onun için motorsuz gelicem sözkonusu şehitlerimizse yürüyerek bile gelirim MANİSA/AKHİSAR dan izmire orda vereceğiniz görev olursa seve seve üstlenirim

ve unutmadan tan olarak nerde ve saat kaç gibi toplanıcaz ve organizasyon başkanının ismini öğrenebilirmiyim kusura bakmayın sitenize daha yeni yeni yazılarımı yazabiliyorum o yüzden acemiliğimi mazur görün :)

Son düzenleme:
Bölücü şerefsizlere kapak olsun Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun.:cat: ..ülkemizi bölmek istyenler aksine daha çok bağlandığımızı kenetlendiğimizi gördükçe bilmem nasıl hissediyolardır kendini ?

vega 45 1.sayfayı tıkla

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
_VEGA_45,buluşma yeri ilk mesajda da yazıyor ama tekrar yazayım.Cumhuriyet Meydanında (Alsancak) saat: 14:00 da başlayacak eylem,ancak 13:30 gibi toplanmaya başlayacağız,son ayarlamaları yapmak ve gerek medyadan gerekse emniyetten gelen arkadaşlarla son durum değerlendirmesi yapmak adına ben daha erken gideceğim.
İsmim Tuncer,bekliyoruz senide...

Motorunuz olsun ya da olmasın farketmez.Amaç ve duygular önemli..

eyvallah sağolasınız orda olucam allahın izniyle görsünler ve anlasınlar türkiye isteyince neleri başarabiliyor hepimize şimdiden kolay gelsin iyi geceler

hayırlı akşamlar millet...bal yiyin bol bol ..çok bağırcazzzz çokkkkkkkkkkkk

Motorum için bayrağımda tamam.Pazar günü erkenden ordayım.Belki bir yardımım dokunur.

pazar akşamüstü iptal edemeyeceğim bir işim çıktı ama sonuna kadar kalamayacak olsam da hastalık sağlık olmazsa bu güzel amaca küçük de olsa ilgisiz kalmamak gerekliliği adına orada olacağım inşallah...

bende ordayım nefes aldığım surece de gelırım....

tuncerım herhangı bı gorev varsa seve seve ustlenırım

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Bu gece saatler 1 saat geri alınacak,lütfen bunu unutmayın ve katılım saatinin karışmaması için saatlerinizi ayarlamaya özen gösterin !
----
Ankara (AA)- Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece saat 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 25 Mart 2007 Pazar günü geçilirken, saatler 03.00'de bir saat ileri alınmıştı.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı. Buna göre yaz saati, bir başka deyişle 'ileri saat' uygulaması, 25 Mart Pazar günü saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınmasıyla başlarken, 28 Ekim Pazar günü saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.
----------

Tuncer emeklerin için saol,büyük bi organizasyon.Benimde yapabileceğim bişeyler varsa araman yeterli.Bende orda olacağım...

herhangi bir sey cikmazsa motorcu bir arkadasimi daha alip katilmak isterim
orda bulusmak uzere.

Lütfen uyarilara uyalim bayraksız ASLA gelmeyelim !

bu yürüyüşe katılmayı çok isterdim fakat bana km olarak çok uzak ama si,zlere canı gönülden katılıyorum.ben de askerliğimi hakkaride yaptım birçok çatışmaya girdim ama şimdi çağırsalar yine giderim .TÜRKÜN TÜRTEN BAŞKA DOSTU YOKMUŞ.şu zaman birleşme zamanı.başarılar

Evet akşamki korteje katılım gerçekten yüksek olmuş.Ben görmedim ama birçok kişi görmüş.Ama yarınki kortejin çok çok daha büyük olacağına inanıyorum.

izmir MT' ye başarılar.
umarım güzel bir kutlama olur.
istanbul MT 'den herkese sevgiler..:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar