şehir merkezlerinde polis durduruyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Hiç şehir içinde çevirmeye yakalandınız mı? Şehir merkezlerinde polisler durduk yere durduruyor mu? Ehliyetimi daha almadım 1-2 gün kaldı yakalanmayayım diyorum :)

Arkadaşlar merhaba. Hiç şehir içinde çevirmeye yakalandınız mı? Şehir merkezlerinde polisler durduk yere durduruyor mu? Ehliyetimi daha almadım 1-2 gün kaldı yakalanmayayım diyorum :)
İnşallah yakalanırsın. O kadar uyardık bu şekilde trafiğe çıkıyorsan sonuçlarını göze al ve forumda illegal bişeyi tatlı bişeymiş gibi gösterip akıl almaya çalışma.

Ben senin bilgileri emniyete verdim en kısa zamanda çevirmeleri ümidiyle tekerin düz bassın :)

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Beni sokak arasında 1 Polis 2 Yunus çevirmişti, dikkat et.

Ehliyetin yoksa katilsin başkası bile sana vursa suçlusun alternatifin yok

Geçen yaz dükkanımın karşısındaki karakolun önünde bi anda çevirme yapmaya başladılar. Bi abiyi çevirdiler. 1600 TL küsür ceza kesildi. Ehliyeti ve kaskı olmadığı için. Bir senedir motosiklet kullanmıyor.

Ehliyetini aldıktan sonra çık yollara. Ne kendi hayatını ne de başkasının hayatını tehlikeye atma. Haklı olduğun kazada durduk yerde haksız yere düşme. Ve cüzdanın hafiflemesin :)

bulundugum şehir diyarbakır :D bi kerede 12 tane çevirmeye takıldım... bomba arıyorlar.

DKN

kaç milyon sürücü varsa sırayla hepsini bi çevirseler de trafik ehliyetsizlerden arınsa bi

Böyle konuları okudukça facebooktaki Meep ifade simgesini arıyorum
i74fb5.jpg

Dün ilk defa büyükçekmece içinde çevirmeye denk geldim. Bugün de aynı yerde çevirme vardı ve bir motoru çekiciye yüklüyorlardı. Sadece motorları çeviriyorlar.

İzmitten istanbul bursa bolu bartın oradan karabük düzce yaptım araba veya motorla 1.5 yıldır kimse durdurmadı.
Bi de Bursaya giderken çevirme vardı istanbuldan gelenlere herkesi durdurmuyorlardı akşamına bomba patladı işte işgüzar polislerimiz var.

ben 1 kere e-5 te, 1 kere mecidiyeköy'de 1 kere de gop taraflarında girdim ve ceza yemeden yırttım. sanırım yeterli olmuştur :)

Sen nerdesin bilmiyorum ama ankarada şehir içinde çevirme oluyor. Hiç çevirme olmayacak olsa bile bir sürü ihtimal var

Risk.avi

Yaz geldi 2 teker sayısı arttı.
Şehir içi motor çevirme demek hazineye katkı demek.. :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ülkenin paraya ihtiyacı var, senin gibilerden alamazlarsa benden alırlar. atla gez dolaş bak keyfine.

ayrıca polislerde kazaya karışanı otomatik durdurma sistemi var. ehliyetsiz geçiş 3000TL civarı olması lazım. 2000TLde diğer giderler olsa temizinden ülke ekonomisine 5000TL katkı.

1-2 güne çıkacak ehliyetin yok bence senin,olsa bu kadar yanmaz ,2 gün evde yatar çıkardın,he polis her yerde,yakalanman söz konusu büyük ihtimalle,bana sorarsan yakalan,yakalan da 3000-5000 paran gitsin,o paraları ekipmana,eğitime vermeyip bizi yakman daha kötü açıkçası...

Bende Ehliyet-Plaka-Sigorta yok,
İstanbul içi 1200km yi geçtim hiç çevrilmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar