şanzımanda sorun!!!

arkadaşlar bugün sakaryadan geldim motorumu özlediğim için bi turlamaya çıktım az önce ve bi sorun farkettim...
kalkışta herşey normal.. 1. vitesle normalce kalkıyorum fakat 2. vitese attığımda kolu fazla yukarı kaldırırsam yukarda takılıyo işin ilginç tarafı yukarı kalkık dururkende çalışıyo yani vites değişiyor.ama vites kolu yukarda takılı duruyor üstüne sertçe basınca aşağı iniyo sizce sorun nedir ben anlayamadım:silent::pale:

Ya debriyaj telin gevşedi veya hasar gördü bu iyi bir haber, değiştirir kurtulursun :) ; Debriyaj telinde sorun yok ve debriyaj sıkılıyken motoru hareket ettiremiyor, debriyaj sıkılıyken motoru çalıştırdığında ileri fırlıyorsa bu kötü haber, ddebriyaj balataların bitmiş :pale:

arkadaşım anladıgım kadarı ile,
senın motor vıtese gectıkten sonra vıtes pedalı kaldırdıgın sekılde kalıyor????

dogrmudur??

eger dogru ise,
sorun vıtes kolunda bulunan YAY'da olmalıdır,
veya vıtes pedalın dibinden yamulmuş olabılır, ve yukarı basınca kasılıyor olabılır,

normlde masrafı pek olmayan bı arıza,
fakat malum işçilik çok olacaktır,

ama korkulacak bişiy değil,
sen en kısa zamanda servisine bır danış istersen,

kolay gelsın , sıkma canını kolay iş...

öncelikle tşk ederim gittim ustaya konuştum max 50 lira olan bi sorunmuş ne olduğunuda gösterdi aslında büyük birşey değil dikkat etmemişim ben
vites kolunun takıldığı şanzımandan çıkan dişli ağız diş yemiş yani sıyırmış pek önemli birşey değil yani :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar