Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yapta görelim bakalım çığır açıcak gibisin gene yan çanta olayında :cat:

şu anki yan çantayı bi gecede yaptım. 1 tane daha aynı çantadan olsaydı on numara bi çanta olacaktı. bunun kapağı küçük oldu. gerçi böyle de mukavemeti iyi.

aluminyum plakadan yapacağım yan çantaya bi kask sığacak. katlanır olacağından kullanmadığımda kapatıp trafikte aralara girebileceğim. şu an aralara girmek biraz sıkıntı.

ben bunu takacağım arkaya. biraz büyük ama anca alır benim malzemeleri.

img20121121063336.jpg

sattıysan motoru yatıştı fatih. :)

sattım abi titanı artık titan senin adına değil gitti motorun bu arada özelden bana adresini yazda sana bu satışla ilgili evrakları göndereyim istersen

Bizde tır çok Adem merak etme yeterki parayı bulalım :cherry:

Valla aga benim plan belli 01 temmuz 10 temmuz arası V N ve S birleşirse teker döncek nasipse :bounce:
Ulem zorla tulumları geydirip sanayide mesai yaptırcaksınız bana alıcam bi tabak aliminyum plaka kestirip gitcem taa Eskişehirlerde kaynattıracam yapcam bi çanta o olacak :cherry:
yada o kadar uğraşağıma bascam parayı alcam bi takım kappa k 21 :pr:

hayırlısı o zaman abi nasip kısmet işi bir dahaki sefere gideriz :)

Kanka sen yap begenirsem banada yap dedin.Öyle yapma şansım yok zaten rica ettik cocuktan sağolsun kırmadı bizi.Ama dersin nasıl olursa olsun yap banada.1 set yapcagıma 2 set yapabilirim onda sıkıntı yok.Olabilir ahmet abi anlıcağın

Sırayı bana veriyosun yani :cherry: duydunmu Fatihhh :) olur tabi meriç neden olmasın :cat:

Fatih isterse fatihede yaparız abi problem değil.

yok arkadaşlar siz yapın yan çantalarınızı ben çanta flan istemiyorum arka çanta yeter birde heybe gibi birşey aldım mı tamamdır zaten sadece uzun yolda lazım bana diğer zamanlar motorda durmasın boşa ağırlık ve trafikte sıkıntı olur

ben titansız 25 gün napçem yahu? :pr: kayınçom mayısta askerliği bitiyor. Eğer uzman olarak kalmazda 2005 titanı ona verirsem sırf zevk için bi titan almayı düşünüyorum salcanomun yanına. Titansız yapamam ben. :rendeer:

adem abi yeni titanı ne yapacan kardeşinin titanını yap ona binin beraber bir daha titan alcamış onun yerine satmayaydın ya titanını :)

tamam fatih. Sana güveniyorum. Sattım dediysen satmışsındır. İspatlamana gerek yok.

tamam fatih. Sana güveniyorum. Sattım dediysen satmışsındır. İspatlamana gerek yok.

sattım abi ondan değil o evrağı sen saklaman gerek ilerde ne olur ne olmaz deye dedim
bu arada elimde bir adet silindir vardı biliyorsun titan eğer lazımsa yada kardeşine takarım dersen göndereyim onuda birşey istemem senden evde durmasın diye dedim

bizim motorların orjinal buji ve hava filtresi nasıldır ? bosch buji ile değişsem , hava filtresi orjinal ybr taksam ? fark hisseder miyim ?

kokoş karı allah seni bildiği gibi yapsın. Az daha çarpıyodum. Yolun ortasına koşarak çıkılırmı? :pr: neyse ucuz atlattık. :santa:

yok daha iyi olurmu diye dedim. yakıt/performansı etkilermi diye..

Bujiyi 500 km de falan değiştir filtreyide 4000-5000 de değiştirsen olur.Yakıt performansı şuanda değiştirmen etkilemez.Ama iletleyen zamanlarda km yaptıkca deforme olcağından değiştirmen etkiler.

Bu aralar giremiyorum şirket değişikliği yaptığımız için, yaklaşık 2,5 saat önce motoru park ettiğim yerde yeri öper vaziyette gördüm :) sağ ayna kırılmış başka bir sorun göremedim zaten değiştirmeyi düşünüyordum vesile oldu bu bana birde bu ybr 125 lerin aynası uyuyormuydu wolf lere birde biraz geniş ayna takmak istiyorum ne dersiniz.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar