Yapta görelim bakalım çığır açıcak gibisin gene yan çanta olayında :cat:
sattıysan motoru yatıştı fatih.![]()
Bizde tır çok Adem merak etme yeterki parayı bulalım :cherry:
Valla aga benim plan belli 01 temmuz 10 temmuz arası V N ve S birleşirse teker döncek nasipse :bounce:
Ulem zorla tulumları geydirip sanayide mesai yaptırcaksınız bana alıcam bi tabak aliminyum plaka kestirip gitcem taa Eskişehirlerde kaynattıracam yapcam bi çanta o olacak :cherry:
yada o kadar uğraşağıma bascam parayı alcam bi takım kappa k 21r:
Kanka sen yap begenirsem banada yap dedin.Öyle yapma şansım yok zaten rica ettik cocuktan sağolsun kırmadı bizi.Ama dersin nasıl olursa olsun yap banada.1 set yapcagıma 2 set yapabilirim onda sıkıntı yok.Olabilir ahmet abi anlıcağın
Sırayı bana veriyosun yani :cherry: duydunmu Fatihhholur tabi meriç neden olmasın :cat:
Fatih isterse fatihede yaparız abi problem değil.
ben titansız 25 gün napçem yahu?r: kayınçom mayısta askerliği bitiyor. Eğer uzman olarak kalmazda 2005 titanı ona verirsem sırf zevk için bi titan almayı düşünüyorum salcanomun yanına. Titansız yapamam ben. :rendeer:
tamam fatih. Sana güveniyorum. Sattım dediysen satmışsındır. İspatlamana gerek yok.
ben bunu takacağım arkaya. biraz büyük ama anca alır benim malzemeleri.
http://img96.imageshack.us/img96/7706/img20121121063336.jpg
sağol rapsy teşekürler. Gitti güzelim motor![]()
Fatih-Adem abi. Hayırlı olsun titan sonunda gitmiş![]()
Abi bu nedir yavBunun daha ufağı varmı ?
Deme abi sorma her yeri pas küf içinde bakımsız yağ yakan bir motor gitti![]()
![]()
ne demek istiyorsun bakayım sen adem abinin motoruna
bizim motorların orjinal buji ve hava filtresi nasıldır ? bosch buji ile değişsem , hava filtresi orjinal ybr taksam ? fark hisseder miyim ?
kokoş karı allah seni bildiği gibi yapsın. Az daha çarpıyodum. Yolun ortasına koşarak çıkılırmı?r: neyse ucuz atlattık. :santa:
YBR için olan herşeyi kullanabilirsin.
yok daha iyi olurmu diye dedim. yakıt/performansı etkilermi diye..