Ben 90 kiloyum ama 125'lik motorum her inişte 120'ye vuruyo buna ne dersin tatlı :cherry:
Ben cıkısta vurduruyorum ne oldu
Ben 90 kiloyum ama 125'lik motorum her inişte 120'ye vuruyo buna ne dersin tatlı :cherry:
Sen benim hyenaya binip üzerine yatsan 120'yi kesin görürsün tatlı. Ben 110'u geçirtemedim ne kadar kassam da.Ben cıkısta vurduruyorum ne oldu:queen:
fatih benım motor grı ıste vereyım sana...senın ıcın dusurdum fıyatıda hadı.2000 tl + 46 tl temmuz pulunu ode al benım motoruistiyor tabi salcano candır benim en çok beğendiğim motordur bir gri rengi olsa çok iyi olurdu
abi sadece buji için demedim ki motor gitmiyor tork yok yakıt cg esle aynı üst kaspağı değiştirsek gücü artarmı abi böyle şeyler işte çok şey bekleme demek istiyorum sonuçda 125cc lik bir motor ş.içi binmelik yapılmış hız için değil güç için değil![]()
aldı alalı bi bujisini değiştirdim, bide zincirini yağladım. Daha ne olsun? Koy benzini gez işte. Yağıda şehir içi 3 binde, uzun yol yaparsam 2 binde değiştircem. Fatih yağ ne koycem? İllaki motosiklet yağı yazması şartmı?
fatih benım motor grı ıste vereyım sana...senın ıcın dusurdum fıyatıda hadı.2000 tl + 46 tl temmuz pulunu ode al benım motoru
aldı alalı bi bujisini değiştirdim, bide zincirini yağladım. Daha ne olsun? Koy benzini gez işte. Yağıda şehir içi 3 binde, uzun yol yaparsam 2 binde değiştircem. Fatih yağ ne koycem? İllaki motosiklet yağı yazması şartmı?
![]()
titanı verek abi üste ne istersin ?
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:56 ----------
yok abi ya normal 3-4 litre araba yağı al bin 3 bin km sonra değiştir bişey olmaz.
10w40 olacak değilmi?
Sen benim hyenaya binip üzerine yatsan 120'yi kesin görürsün tatlı. Ben 110'u geçirtemedim ne kadar kassam da.
o sana kalmış abi normali 10-40 da yazın 15-50 koyuyordum ben
tatlı gel sana fatihin cg yi satak200 lük yap 300 lük yap yarıştır manisada
![]()
Hem hondaya biniyom diye hava aratsın
aktıf motorculuga son verıyorum takas lazım degıl fıyatı ondan ındırdım.yoksa durdukca bınerım.bayramda 300 kusur km yaptım gıtmıcem demıyokı makına.
10w40 olacak değilmi?
araba alırsan istediğini yapaman demedi deme.Şimdi o mantıklı geliyor ama aslında mantıklı olan araba alman değil
tamam fatih msj alınmıştır. 4 litre castrol alırız artık 10w40.