abi etekten flan anlamam ama benim aldığım cg de yakıyormuş orada belli olmuyordu pek güneşte belli oluyordu ara ara duman attığı belliydi söktük işte kendimiz keçeleri değiştirdik sibopların piston sekman attık orjinal boyutunda taiwan malı 30 tl miş şimdilik iyi duman atma yok bakalım rodajdan çıksın gidişinide görecez
bu arada sen sekman atarsan bence honlamada yaptır bir üst pistonda daha iyi verim alırsın sen yaparsın abi ya kolay 2-3 saatde söker takarsın ama işte diğer işler vaktini alır onuda acele etme kendin yap sana service manuel inide atarım yapacak olursan titanın bakarsın anlamadığın yer olursa sana en fazla 70-75 tl ye maal olur sıfır gibi olur motorun
arkadaşlar bende 2 klavuz var biri salcano biri jianshe

neyse ben size yazayım lazım olan okur
1- 0-150 km arası : gaz kolunu 1/4 den fazla çevirmeyiniz motor devri 4000 rpm olmalı 1 saatlik kullanımdan sonra motoru stop ediniz. 10 dk motorun soğumasını bekleyiniz. tekrar kullanmaya başlayınız. gaz kolunu sık sık çevirerek değişik devirlerde kullanmaya çalışınız. sabit hızda kullanmayınız.
2- 150-500 km arası : kullanım süresince 1/2 gaz vermeye başlayınız. motor devri 5000 rpm olmalı. kesinlikle tam gaz vermeyiniz. hızınızı ve vitesini sık sık değiştiriniz. sabit gazda kullanmayınız.
3- 500-1000 km arası : motor devri 6000 rpm olmalı. kullanım süresince 3/4 gaz vermeye başlayınız. kesinlikle tam gaz vermeyiniz. hızınızı ve vitesinizi sık sık değiştiriniz. sabit gazla kullanmayınız.
4- 1000 km den sonra : motorun devri 8500 rpm yi geçmemeli motorunuzun hızını yolun durumuna göre ayarlayınız.
kitapçığından yazdım inş. işini görür