Bende az yakanını severim özellikle benzin 5 TL iken :cat:abı benim motor tın tın sevmiyor.ben motorun çevik ve atik olanını severim![]()
iyi geceler :king:bana müsade iyi geceler herkeze.
Banada müsade ulen siz yatcaksınızda ben oturcakmıyım bende yatarımbanada müsade. Arada girip bakarım. Ahmet abi uyku vakti artıkın. Burdan tren geçmiyo :queen:
Hayırlısı fatih Manisaya yakın bir yer çıkarsa çarşı izinlerinde motoru veririm salcano hasretini giderirsin![]()
inşallah motorcu bi bölük komutanına yada bölük astsubayına denk gelirsinde onun motora ayar kayar yaparken bitirisin askerliği :cherry: hakkında hayırlısı olsun
fatih ayardan ne anlar abiBenim motörü ayarlıyamadı karbüratörü değiştir diyordu
![]()
![]()
benimkıde çokmu yakıyo ne? Bi dürtsem nasıl olur acep?
tek başına geçer tabi. Ben full artçılıyım. Memlekette konya ovası gibi değil, her taraf rampa viraj. 4 cü vitesi zor görüyom. :santa:
valla benim motürü ayarladı :cat: ana depodayken yedeğe geçmeden odiometre (km göstergesinin sıfırlanan bölümü) her 420 yi geçtiğinde Allah razı olsun diyorum ona :rendeer:
abı benim motor tın tın sevmiyor.ben motorun çevik ve atik olanını severim![]()
fatih 150 cc yaptırsan daha iyi. 200 cc çok. Ben salcanoyu 300 cc ye çıkartıcam. (rüyamda)
mesela diyelim yağ yakmaya başladı, çekişten düştü. Ya rektefe, yada silindir değişimi. Ben rektefe tercih ettim ve rektefede 130 cc kadar oldu. Kaldırmazmı? Arora yebereler 138 cc?
mesela diyelim yağ yakmaya başladı, çekişten düştü. Ya rektefe, yada silindir değişimi. Ben rektefe tercih ettim ve rektefede 130 cc kadar oldu. Kaldırmazmı? Arora yebereler 138 cc?
enterasan bi motor. Yeni silindir çakar geçeriz napalım.