Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

orda tamircilere kademeci derler
tamirhanelere de kademe derler şimdi anladın mı

fatıh sıvılde kaynak makınasını bıkez acıp kapatan kendını profesyonel kaynakcı tanıtıyo.zaten kademeye gıdınce alt devresı gelene kadar getır gotur aptırdıklarından o 3 aylık surede bıseyler kapıyo adam.sonrası nemı...aha oldun ıste kademecı.senın artıların var.en azından bılıosun buısı.kıyak bıde subaya denk geldımı bıttı sana askerlık..

fatıh sıvılde kaynak makınasını bıkez acıp kapatan kendını profesyonel kaynakcı tanıtıyo.zaten kademeye gıdınce alt devresı gelene kadar getır gotur aptırdıklarından o 3 aylık surede bıseyler kapıyo adam.sonrası nemı...aha oldun ıste kademecı.senın artıların var.en azından bılıosun buısı.kıyak bıde subaya denk geldımı bıttı sana askerlık..

hayırlısı abi nasipde na varsa artık inş. iyi bir yere denk geliriz

Hayırlısı fatih Manisaya yakın bir yer çıkarsa çarşı izinlerinde motoru veririm salcano hasretini giderirsin :)

inşallah motorcu bi bölük komutanına yada bölük astsubayına denk gelirsinde onun motora ayar kayar yaparken bitirisin askerliği :cherry: hakkında hayırlısı olsun

fatih ayardan ne anlar abi :) Benim motörü ayarlıyamadı karbüratörü değiştir diyordu :p :p

valla benim motürü ayarladı :cat: ana depodayken yedeğe geçmeden odiometre (km göstergesinin sıfırlanan bölümü) her 420 yi geçtiğinde Allah razı olsun diyorum ona :rendeer:

ne 420 si ahmet abi? 445 km hem artçılı hem şehir içi, hemde bol rampalı. Yazdıklarımı okumadın galiba? Seninki 420 yi ne kadar geçiyokine?

420 yi her geçtiğinde diyorum Adem iyi oku :bounce: 445 ide geçiyo yani :cherry: eskiden 420 de geçiyordu yedeğe

tek başına geçer tabi. Ben full artçılıyım. Memlekette konya ovası gibi değil, her taraf rampa viraj. 4 cü vitesi zor görüyom. :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar