[Sakarya - MT]

F54

sevgili sakarya lı arkadaşlar herkeze hayırlı bayramlar..:rendeer:

Sanada kermit, Evde yokuz taklidi yapma sakın yine, Gelen çocuklara şeker ver para ver ulen :mrgreen:

S.a Arkdaşlar Bu siteyi yeni fark ettim :D bende diorum okadar motorcu var ulan bunlar nerden haberleşiyor nasıl buluşuyorlar meger bu sıte uzerindenmiş :D aranızda banada Yer varmı :D

Çoğumuz merkezde oturduğumuz için hiç bir yerde buluşmadan direk poyrazlar gölüne gideceğiz.
Buluşma meraklısı 1-2 arkadaş var. istersen onlar seni karşılayabilir. Şehir trafiğine takılmadan çevre yolundan rahat rahat direk göle de gelebilirsin.

Boşlukları dolduralım ozaman :D Yarın motosiklet şenliğine gidecek varmı :D saat kaçta nerde buluşcaz :D

Çok şanslısınız,degerini bilin...Antalya da ot gibi yasıyoruz,,

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Çoğumuz merkezde oturduğumuz için hiç bir yerde buluşmadan direk poyrazlar gölüne gideceğiz.
Buluşma meraklısı 1-2 arkadaş var. istersen onlar seni karşılayabilir. Şehir trafiğine takılmadan çevre yolundan rahat rahat direk göle de gelebilirsin.

Kardeşim oyle deme,buluşma her zaman güzeldir,,beraber motorları sürmek iyidir...

Kardeşim oyle deme,buluşma her zaman güzeldir,,beraber motorları sürmek iyidir...

Adapazarı çok büyük bir yer değil. Zaten buluşma yeri poyrazlar, İstanbul-izmit, Ankara, Zonguldak her yerden çok rahat bulunacak bir yer.
İnsanlarda orda buluşup, şehir merkezine sürüyor. Dışardan gelen biri ile şehir merkezinde buluşmaya kalksan, geldiğine bin pişman olur. Sıkışık ve karışık trafiğimizde pert olur.

Festival güzel geçti. Çalışan herkesin ellerine, emeğine sağlık.
Beni besleyen : Ademe , Sarhoş eden : Fatih'e , Saçlarımı okşayan : Emreye
Dilek tutturan : İkon canımıza, Ondan sonra Çayını, çorbasını, çiğ böreğini, büskivitlerinden çekirdeğine kadar tüketim yaptığım tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Sizleri seviyorum. :joker:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ne bileyim kendi kendine oluyo birden geliyo koyveriyorum :cherry:

koyvermeyi tam olarak beceremiyorum. Bana doğru tünel yolunu göster usta :p Çekirgen olmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar