[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yok. Gelmek isteyenlerle iftarımızı yapacağız yine. Geçen haftadan fikir sunulsaydı değiştirebilirdik de, senin mangal fikri iyiydi mesela. Ama vakit daraldı. Bugün ben genel bi toplu mesaj geçicem. Zaten bu hafta yine koşturmalarım geldi. araya iftarı da sıkıştırmış olucam.

Ben yine her zaman ki gibi mesaja cevap vermedim. :mrgreen: F54 gel biz mangal yapalım. ne dersin. :queen:

F54

tolga nerde mangal yapacağız aslın vakit daha var koca 3 gün herkezde cep telefonu var iletişim kolay istense 2 saatte tekrar plan yapılabilir...

aynen katılıyorum.
Birde bugün kü patlamanın f16 uçağının hız limitini aşarak hava boşluğuna girmesi sonucu oluştuğunu belirtmek isterim.
Çok tırstım oğlum :mrgreen:

Motosikleti
Arkadaşlar;

Önümüzdeki hafta perşembe günü yani 1 Ağustosta İftarımız vardır. Tüm dostlarımız davetlidir.

Yer: Beytuş Cafe&Restaurant
Saat: 20:00
Tarih: 1 Ağustos Perşembe

İftar Menüsü:

1- Çorba (Ezogelin-Mercimek)
2- İftariyelik Tabağı
3- Tavuk Sote
4- Pilav
5- Salata
6- Soğuk meşrubat
7- Şekerpare Tatlısı
8- İftar sonrası sınırsız sıcak meşrubat (Çay, Nescafe, Türk kahvesi)

Fiyat: 12,5 TL

Gelecek olanlar isim ve kişi sayısı bildirirse sevinirim, keza kişi sayısı sınırlıdır...

Görüşmek üzere.

İftar yeri ve ücreti değişmiştir. Tarih aynı kalmakla birlikte 1 Ağustos Perşembe günü iftar yapılacaktır. Katılmak isteyen tüm dostlarımızı bekleriz.

Yer: İmren Izgara
Saat: 20:00
Tarih: 1 Ağustos Perşembe

Fiyat: 18 TL

İmren ızgara nerde ? Ankaradan, istanbuldan ve şehir merkezinde olmasına rağmen yolunu bulamayacaklar için koordinat verir misiniz ?
sadece tavuk şiş ve çeşme suyu mu var. menu nedir ? :p

Motosikleti
İmren ızgara nerde ? Ankaradan, istanbuldan ve şehir merkezinde olmasına rağmen yolunu bulamayacaklar için koordinat verir misiniz ?
sadece tavuk şiş ve çeşme suyu mu var. menu nedir ? :p

1. geçit ile müftülük arasında, biliyosun da kılçıklık hakkını kullanıyosun işte :mrgreen: İmren ızgara special menü - Karışık Izgara :mrgreen: oldu mu :mrgreen:

Herkese merhaba..uyelik tarihimdende belli eski uyeyeyim..ara vermistin ama tekrar döndum.bsurede hayatimda cok sey degisti yanliz motosiklet tutkum degismedi gorospek dilegiyle

1. geçit ile müftülük arasında, biliyosun da kılçıklık hakkını kullanıyosun işte :mrgreen: İmren ızgara special menü - Karışık Izgara :mrgreen: oldu mu :mrgreen:

Ben şehiriçinde yer bulmak için navigasyon almış adamım, sence müftülük ile ilgisi olabilecek en son adam ben olabilirim miyim. bir daha düşün ve koordinat ver. Mapsli :p

Herkese merhaba..uyelik tarihimdende belli eski uyeyeyim..ara vermistin ama tekrar döndum.bsurede hayatimda cok sey degisti yanliz motosiklet tutkum degismedi gorospek dilegiyle

Hoşgeldin. karşılaşmak dileğiyle.

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:18 ----------

O kadar haritaya bakmama rağmen hala nerde olduğunu algılayamadım.
Doğum evinin tam olarak neresinde kalıyor.

Motosikleti
Doğum evinden geçide gelmeden 50 metre önce :)

Aperatif gibi bir yer mi len burası, Bende şık bir resturant sandım. :farao:
Kalite çizginiz düşüyor. Fiyatlar yükseliyor cihan bey..... :jocolor:

Motosikleti
Yaranamayız arkadaş. :mrgreen: Şu festival geçsin de emekli olacam zaten :mrgreen: iftar önemli değil :mrgreen:

selam arkadaşlar..

Sakarya'yı çok merak ediyorum . cumartsi günü Tekirdağ'dan çıkıp Ankara Nallıhan'a geçiceğiz inşallah.. Tabi otobandan akyazı mudurnu yolunu takip edip gitmeyi düşünüyorduk.. Plan değiştirip otoban izmit doğudan çıkıp sakaryayı gezmek, gölün diğer tarafından E5 den geçmek istiyoruz..sonra akyazıya dönüp devam etmek.. tavsiyeleriniz nelerdir ?

Motosikleti
Ne kadar vaktin olduğunu bilmiyorum ama. İzmitte otobandan çıktığında Sapancanın Güney yoluna girmeni tavsiye edebilirim. Kırkpınar-Sapanca taraflarında sahilde çay içebilirsiniz. Maşukiye taraflarında naturköy, istanbuldere gibi tesisler var buraların doğası güzeldir dinlendirir. Oralarda alabalık yiyebilirsiniz. Sakarya merkeze girerseniz, Bağdat caddesi tarzında bir caddemiz var, 'Çark Caddesi'nde kısa bir tur atabilirsiniz. ::sm_smile

F54

ramazan bence sakarya gelip geçip ıslama köfte yemedim deme mutlaka ye her yerde bulabilirsin
kandil olduğu için biraz zor olsada bulunur

tamamdır.. bakalım tekirdağ köftesinden de güzel mi :)

2-3 saat kadar kalabiliriz. söylediğiniz yerleri maps amcamdan bakıp inceleyeyim.. varmı aklınıza gelen baska ? sakaryayı nedense çok seviyorum

Motosikleti
2-3 saat için bunlar yetecektir zaten :) Eğer yerini bulabilirsen ıslama köfteyi Rumeli Köftecisinde ye. Pratik olsun diye söyliyim, "Uzun Çarşı'nın girişinde". Bulamazsan Köfteci İsmail'de ye. Orayı herkes bilir ve kolay da bulursun. Tekirdağ köftesinden iyi midir değil midir bilemem. Zevk meselesi :mrgreen: Bana göre her köfte aynı :p ne politik cevap verdim bee :mrgreen: saat kaç gibi burada olacağını bilmiyorum ama, Cumartesi günü benim motorun bakımı var. Bakımdan dönmüşsem sana rehberlik edebilirim... :cat:

çok güzel abicim..saol bilgiler için ki seni uzun zamandır tanıyorum ( formlardan cbf150 netden )
tanışmak da isterim açıkcası. 2008 den beri siteye girerim anca üye oldum :) cbf deki günlerini bilirim :) ehehe :)

abicim bilgiler için teşekkür ederim notumu aldım.. verdiğin ipucu sayesinde bulurum inşallah. dediğin yerleri gezmeye çalışırız. hep otobandan transit geçiyoruz merak ediyordum.

bu arada, cumartesi yapmurlu görünmekte oralar. düne kadar birşey görünmüyordu şimdi çıktı. :( neyse geçecez artık..

cumartesi saat 08:00 gibi çıkmayı düşünüyoruz. ( yola gideceğimiz ve 104 km yi geçeceğimiz için oruçtan muafız, İnşallah Allah affeder )

saat 12-1 gibi orda olsa gezeriz baya herhalde :)

görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar