Bizim bu taraflarda (Bursa-Bilecik-Yalova) 1 ay süreyle ormanlara giriş yasaklandı. Kamp yapmak piknik yapmak vb tüm aktiviteler yasaklanmış.
Baştan üzüldüm bu karara, haftaya bi kamp yapmayı planlıyordum ama varsın 1 ay gitmeyivereyim, ormanları yakamasınlar, ben beklemeye razıyım.
Ancak hala bizim yöneticilerden bu yangınların sebebine dair net bir açıklama yok. Hala uçak var yok diye gereksiz tartışmalar var. Yahu her şeye para bulunuyor da bu yangın söndürme uçak ve helikopterlerine mi para bulunamıyor, deli olacağım.
Şu kundakçı şerefsizleri yakalayınca ibreti alem için bir kazığa bağlayıp yakmak lazım orta çağ gibi, ancak o zaman biraz içim soğur. Orman yakmak nedir be insafsız namussuz şerefsizin evladı... Ne zararı var sana ağaçların, içinde yaşayan masum hayvanların? İdeolojine, ait olduğun milletine, saygı duyduğun tüm değerlerine tüküreyim senin... Daha ağır konuşacağım da durduk yere ban yemeyeyim şimdi :jocolor: