Su anda gt 250 r ıstıyom ama ondan sonra 600rr veya 600f hayalcı olmamak lazım alabılecegın motorları yaz :cat:öle dimi
biraz hayalin kime zararı olur canım bende as 150T var ama gönlümde yatan goldwing
derın 07 kardes aslında dogru soyluyon :mrgreen:adı ustunde hayal ama ben daha cok gercekcı seylerı ısterım ve cogunlukla da sahıp olurum:cat:
confstar ınsallah ıstedıgın motoru alırsın:cat:
o zaman baslıkda şöle diyelım almayı hayal ettiğiniz motor... benim yazdıgım harbıden hayal...![]()
evet baslıgın senın dedıgın gıbı olmazı lazım:queen: aslında hıc bellı olmaz hayaller gercekte olabılırımkansız dıe bısı yoktur
![]()
herkes kapasıtesını bılmelı....kendı adıma konusuyorum yanlıs anlasılmasın...
benım ıcın !! ruya,hayal vs.. nese artık...
Ben hyosung gt 250 r kullanıyorum niyetim kawasaki zx6 almak ama bu rengi türkiyede yokmuş olsa hemen alırdım ateş gibi valla zaten iyi şeyleri göndermezler buraya.
abi bişi sorcam hyo verdıgın paranın tam hakkını vere bılıyomu yedekparca,servıs,kalıte,vs. bana gordugun olumlu ve olumsuz ozellıklerını sıralarmısın rıca etsem:silent:
tabıkı kapasıtesını herkes bılmelı nekadar ekmek o kadar kofte :cat:benımde aklımda hayalımde 1000 lık makına lar var :bounce:ama bana cok uzak tas catlasın zar zor 600 f alırım