Rüya motorunuz hangisi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
su motoru dermişim:p
her ne kadar ruhsatı benim adıma olmasa da istediğim motosiklete sahibim . bir de sürmeme izin verseler , ehueheuheu:mrgreen:

BMW GS 1200 Adventure > Enduro ilahım
Suzuki GSXR 1000 > SS İlahım
Suzuki Intruder 1800 > Chopper ilahım =)

Street spec bişi hazırlıyoruz değilmi onan göre titanyum subap yay takımı istemicem

Suzuki Gsxr-750 9k diyorum başka bişi demiyorum Black
GSXR750K6BLK01A.jpg

Ve listem

Puig ön cam
Ginon amastrolu
Öhlins shock abzorber TTX36
Öhlins FRG800
Power commander
ve Akra full sistem AKRAPOVIC RACING2 & EVOLUTION2 OPEN EXHAUST SYSTEM for the SUZUKI GSX-R 750
b0dc87fd7eba16843d74faac2e379cbf.jpg

bunlar beni şimdilik götürebilir.

Son düzenleme:
şimdi diyeceksin altındaki motora bak adamdaki hayale bak ama her yiğidin gönlünde bir güzel yatar ya bizim gönlümüzde de goldwing yatıyor umarım birgün bu hayal gerçek olur... :)

Su anda gt 250 r ıstıyom ama ondan sonra 600rr veya 600f hayalcı olmamak lazım alabılecegın motorları yaz :cat:öle dimi

iide hayal etmeden duramıyom:pl: altımda gsxr 1000 varken bana bakmıcak kızın alnını karıslarım :queen::queen:

hayal dedıgın bıraz da uçarı olmalı
Y2k...rlz...

derın 07 kardes aslında dogru soyluyon :mrgreen:adı ustunde hayal ama ben daha cok gercekcı seylerı ısterım ve cogunlukla da sahıp olurum:cat:

biraz hayalin kime zararı olur canım bende as 150T var ama gönlümde yatan goldwing

confstar ınsallah ıstedıgın motoru alırsın:cat:

Son düzenleme:
derın 07 kardes aslında dogru soyluyon :mrgreen:adı ustunde hayal ama ben daha cok gercekcı seylerı ısterım ve cogunlukla da sahıp olurum:cat:

confstar ınsallah ıstedıgın motoru alırsın:cat:

o zaman baslıkda şöle diyelım almayı hayal ettiğiniz motor... benim yazdıgım harbıden hayal...:p

evet baslıgın senın dedıgın gıbı olmazı lazım:queen: aslında hıc bellı olmaz hayaller gercekte olabılır :) ımkansız dıe bısı yoktur:p

herkes kapasıtesını bılmelı....kendı adıma konusuyorum yanlıs anlasılmasın...
benım ıcın !! ruya,hayal vs.. nese artık...

herkes kapasıtesını bılmelı....kendı adıma konusuyorum yanlıs anlasılmasın...
benım ıcın !! ruya,hayal vs.. nese artık...

tabıkı kapasıtesını herkes bılmelı nekadar ekmek o kadar kofte :cat:benımde aklımda hayalımde 1000 lık makına lar var :bounce:ama bana cok uzak tas catlasın zar zor 600 f alırım

Ben hyosung gt 250 r kullanıyorum niyetim kawasaki zx6 almak ama bu rengi türkiyede yokmuş olsa hemen alırdım ateş gibi valla zaten iyi şeyleri göndermezler buraya.

Ben hyosung gt 250 r kullanıyorum niyetim kawasaki zx6 almak ama bu rengi türkiyede yokmuş olsa hemen alırdım ateş gibi valla zaten iyi şeyleri göndermezler buraya.
abi bişi sorcam hyo verdıgın paranın tam hakkını vere bılıyomu yedekparca,servıs,kalıte,vs. bana gordugun olumlu ve olumsuz ozellıklerını sıralarmısın rıca etsem:silent:

tabıkı kapasıtesını herkes bılmelı nekadar ekmek o kadar kofte :cat:benımde aklımda hayalımde 1000 lık makına lar var :bounce:ama bana cok uzak tas catlasın zar zor 600 f alırım

hayırlısı olsun....inşallah alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar