apache ile 90a kadar kafa kafaya gittiğinide görmüş olduk bu gece.90 dan sonra apaçhe adım adım amaya başlamıştı
Bugün motora Castrol 10-40 yağ koydurdum 500 bakımında Respol 15-50 koymuşlardı bu daha hoşuma gitti tavsiye ederim![]()
hayırlı olsun, 10 : 40 yagdan şaşmayın,15: 50 bizim iklimimize için biraz kalın,farkını zaten farketmişsiniz..
maşallah o zaman titaniklere
Tvs apache yi bilememde beni de 100 luk cup lar bile geçiyor çünkü ben yavaş yavaş sürmeyi seviyorum sağa Sola bakarakşimdi o cup ların sahipleri de girip geçtik demesin hahaha şaka bir yana karşılaştırmak önemli değil commuter motorları sürüş zevki önemli
![]()
3200 lira herhalde rks1 tık heralde 1000 YTL civarı ediyor...![]()
İyi güzel yazmışında rks apaçiyi geçti diyen yokki???kanka bugun ben bi tane bizim burda ışıklarda denk geldi kırmızı.
benimki rodajda oldugu halde bastım.
2 ışık arası 2 km filandır. en az 250 metre filan fark koymuşumdur.
150 cc de biraz zor o rks ın geçmesi
yzf r 125 haricinde 100 e kadar gecemez küçük cc ve commuter sınıfındaki motorlar apache yi
cbr 125 bile 100 den sonra geçebiliyor iken.
rks ın geçiyor olmasını yazmışsınız. apache nin üstündeki adam bilmiyordur yada basamamıştır bişi olmuştur yani
bende bugun rksın biriyle boş yolda kapıştım diye buraya yazayım diye girdim . belki burdandır diye benden önce birileri yazmış =)
benim dediğim olay balıkesir edremitte geçti saat 4 sularında