RKS RKS Titanic 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba

almadan birkaç sorum olacak

uzun yol yapınca herhangi bir sorunu rahatsızlığı varmı
+10.000-20.000 km ye gelmiş olanlar motorları ne durumda?
fren performansı ybr-apache-cbf ile kıyasla nasıl
birde şanzıman nasıl?vites geçişleri,hissi,vitesten atması problemi gibi sorunlar

bunlar hakkında tecrübesi olanlar?

merhaba

almadan birkaç sorum olacak

uzun yol yapınca herhangi bir sorunu rahatsızlığı varmı
+10.000-20.000 km ye gelmiş olanlar motorları ne durumda?
fren performansı ybr-apache-cbf ile kıyasla nasıl
birde şanzıman nasıl?vites geçişleri,hissi,vitesten atması problemi gibi sorunlar

bunlar hakkında tecrübesi olanlar?

2. sorun benim aldıgım bayide 40.000 km de bir tane vardı hala tek parça halindeydi biniyorlar yani :)
3. sorun ybr apache cbf ye bindim ama kullanmadım frenleri güzel tutuyor bence :)
4. sorun vites geçişleri ilk aldığında sert oluyor ama kullandıkça tık tık geçiyor zaten vites göstergesi var :)

1. sorunu daha tecrubeliler cevaplasın.

Şunu da söylemek isterim bu fiyatlarla alacağın motorlardan çok lüks bekleme çünkü bunlar çok basit sistemler üzerine kurulmuş motorlar bir kampana fren
arızalanır tutmaz olur yada viteste sorun yaşarsın motoru biraz alıştırırsın düzelir. Özet olarak fiyatına göre şekli şemeli kullanımı güzel alırsan video foto paylaş :)

Motorum şuan 860km'de. Tek seferde en fazla 50km yol gittim. 50 km'den sonra bırak rahatsızlık hissetmeyi, gülerek indim motordan. :)

Şanzıman olarak da şuan gayet düzgün, ilk aldığımda vardı sertlik hafif ama hem ben acemiydim hem motor yeni. İlk yağ değişiminden sonra vitesler ve motor inanılmaz derecede rahatladı öyle söyliyim. YBR ve CBF kullanmadığım için kıyaslayamayacağım ama parça kalitesi bakımından kötü bir motor değil buna emin olabilirsin.

Aküsünden lastiklerine, ampüllerinden zincirine en kaliteli malzemeler kullanıldığına bizzat şahit oldum. Fabrika çıkış zinciri bile oringli zincir, far ampülü osram vs. birsürü güzelliği var. Şahsen kullandıkça daha çok seviyorum motorumu. :)

bende bu motora hayran kaldım cok hoşuma gitti açıkcası ama 2 model arasında kaldım
kuba XCG150 ve rks titanic 150
aralarında 1300 tl gibi bi fark var
kararsız kaldım
kullanan arkadaslar rks nasıl bir motor memnunmusunuz performasından

XCG150'yi kafa förünüşü olarak titanic'e benzetmişler biraz bence. Sonuçta RKS ile Kuba arasında bir bağlantı var. :)

Ancak performans, malzeme kalitesi ve işçilik kalitesi bakımından RKS'ye yanaşabileceğini ummuyorum. :thumleft:

Bugün akşam okuldan çıktıktan sonra eve geldim, motorumu yıkadım ve bir video çekmeye karar verdim.

Arada sırada slalom çalışıyorum ama ilk defa video çektim. Bundan sonraki videoları hd çekmeyi planlıyorum. İ

İlk videom olduğundan dolayı da hatalarımı maruz görün lütfen :)

Mustafa abi gel 200'ü satınca bi supermoto al
http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=67

Bu model acayip hoşuma gitti. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.kawasaki.com.tr/motosiklet/ER6n/ER6n.html
Bence düşüncen çok güzel :D Supermoto güzelde ,
Süpersport bana plastik yığını gibi geliyor :D

parasına gre kallitesi iyi ben kullanıyorum memnunum önceden ybr kullanıyordum ybr ye gre fena sayılmaz,

kendim motorsiklet ustasıyım titanic 150 aldım çok rahat titreşimsiz süspansıyon kalkıs falan 10 numara özellikle dengesini çok sevdim ustune binince kaliteli bir motora bindiğini hissediyorsun 10 üzerinden 8 verdim

kendim motorsiklet ustasıyım titanic 150 aldım çok rahat titreşimsiz süspansıyon kalkıs falan 10 numara özellikle dengesini çok sevdim ustune binince kaliteli bir motora bindiğini hissediyorsun 10 üzerinden 8 verdim

Hadi ateizler bunu da açıklayın, ustamız da oldu aramızda :) :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar