Yan ayaklık sensörü açılınca motorun çalışmamasını arıza sanıyor, dakka bir gol bir resmen
Motor dengesiz lastikler berbat demiş, bende de öyleydi, lastik değiştik düzeldi, benim yüklediğim inceleme videosunda adam ellerini bırakıyor, orjinal lastikler olduğu halde süper dengeli diyordu

kısaca rüzgarın şiddetini motorun dengesiz olmasına vermek doğru değil...
Silindirlerin çalışmasından şikayeti var, egzozu pek çok yerinden delmişse yapar, doğrudur, benim motoru ilk aldığımda yorumlarım var, hatta bir usta da çalışmasında dengesizlik, silindirin çalışıp çalışmadığından şüphelenmesi falan yazmıştım, ben ses çıksın diye önceki sahibinin deldirdiği yerleri kapadım, en iyi yağı koydum, sorun yok.
Lastik ölçüsü kötü demiş, doğrudur, biz sorunu michelin ile farklı ölçülerde hem burada hemdd sl200de çözdük...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Km saatim onunki gibi aldığımda bozuktu, 370 tl mi neydi, verdim değiştirdim, düzeldi...
Amortisörlerdeki konforsuzluktan bende eski supermoto sürücüsü olarak şikayetçiydim, ancak artık alıştım, neyle karşılaştırdığınıza bağlı
Ön far aydınlatma yeterli demiş ama bence öyle değil
Yan ayaklık sensörüne takmış, motoru ayaktan kurtar, boşa al, çalışıyor, sol aynanın altında iki adet kablo var, onlar yerinden çıkınca sorun olabiliyor, yerlerine takması 10 saniye...
Sistem tip olarak harley, elektrikle o kadar kurcaladık, dediği ampül yakma olayı olmadı.
Orjinal bujiyi takmazsan bujileri yakar

ngk ybr 125 bujisi falandı, konuda var, 20-25 tl mi neydi, zırt pırt buji değişmezki, bilmem kaç bin km olayı var, kitapçığı konuda var, bunun silindirindeki sorun bujiyi belkide yakıyor.
Fren pedalı ve vites çubuğu ayarsız falan demiş ama bir kere dahi orada sorun olduğunu hissetmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Motoru güzel sorun yaşamazsınız demiş ama buji yakıyor, dengesi çalışıyor da demiş, çelişki oldu
Egzozla oynamayın demiş, ayar kaçıyor, doğru demiş, yukarıya yazdım, acaba uzun süre öyle gitti de motoru mu yordu, bozdu
Parçalar evet küba fabrikadan isteniyor ve 3_4 güne kesin geliyor, fiyatlar neyle karşılaştırdığına göre değişir

enjektörleri, beyni, km saati pahalı, belki birkaç pahalı parçası daha vardır, bir de o parçaların japonlardaki fiyatlarına da bakmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Sonuç: rks'nin bu arkadaşı servise çağırıp sorunlarına bakması gerekir, bu video markaya zarar veriyor, mutlaka sorunlar giderildikten sonra düzeltme istenmeli...