Sizlerin motorundada yanıyor mu bu ışık.. yoksa benim motorda gerçekten bir arıza var da ondan mı yanıyor..
ustama gösterdim çok önemli birşey yok motor temiz dedi .. sizce daha detaylı baktırmalımıyım.?
Hocam çok teşekkür ederim cevaplar için. Dediğiniz gibi kırmızı ışık marşa bastımı sönüyor. Sarı da sanırım şamandıra ile alakalı bir durum..
Bu arada fotograflar çok hoş .. Tam benim aklımdan geçen hali olmuş motosikletin.
T direksiyon sürüş esnasında zorluk çıkarıyor mu? rahat mı?
Kaan herhangi bir iz kaldı mı?
Ne cevherler varmış da bilmiyoruzön camın hikayesini nasıl hocam, nasıl geldi ülkemize
![]()
Bizim motorun sayısı piyasada az ama modifiyeye yatkın ki alanlar hep oynuyor motoruyla
Ruffsucker sende pahalı bir arıza ya da kronik yada kullanıcı hatasını aşan bir sorun oldu mu? Kaç bin km yaptın?
Rks ve benelli'nin aynı kalitede olduğunu söyleniyor bazı forumlarda bilgin var mı @polo34
Keeway ve benelli de aynı fabrikanın ürünü, ancak benelli daha kaliteli, gerçi benelli de chopper yok, belki yeni keeway blackster ile benelli kaliteline yaklaşmışlardır, benelli italya ile halen bağları olduğu için demek ki istedikleri zaman çok kaliteli araç da yapabiliyorlar.
Sarı ışık bende de var.. sürekli yanıyor, hiç sönmedi.
Batwing çok güzel, izmirde yardımcı olacak varmı? Uzun yol için taktırmam lazım.
Yanlara çanta bulamadım, önceki sahibinden çantasız aldım motoru.
Son olarak benzin deposu benim boyalı, ancak benzin alırken benzin taştı ve boyada iz kaldı. Nasıl kaldırılabilir? Birde ayaklıkta pas var.