RAMZEY YARDIM!!!!!!!

ramzey marka motosikletleri inceleyebileceğim bir site biliyormusunuz biliyorsanız lütfen yardımcı olun birde bu ramzey nasıldır tavsiye edermisiniz

google dan ramzey die arat sitesinden girebilirsin şimdi adresini hatırlamıyom bakmayada üşendim ama öle arat çıkıyo :thumleft:

ya alamadık bir motor hem karar verimiyorum hemde bütcem kısıtlı

arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkürler

benim amacım dalga geçmek değil ama ne kadar seçenek çoğaltırsan o kadar bekleme + seçimin zor olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes bencede seceneklerını azakt.butcene gore olan motorları bı kefeye koy ve onların arasından bı secım yap.sonra arastır ve al.kolay gelsın. :king:

Selamlar

Ben de Ramzey 125cc Scooter almayı düşünüyorum, fakat alternatifler çok olduğu için kararsız kaldım.
Tabi ki aklım Mondial 150 ZAT ta ama para yetmiyo malesef.

Mondial 125MT yada Ramzey alacağım 1-2 gün içinde.
Belki biraz zorlarsam AS 150 T1 alabilirirm ama zor gözüküyo.

Karar vermeme yardımcı olabilecek arkadaşlar en kısa zamanda cvp yazabilirlerse çok makbule geçecek.

Bilgi olsun diye veriyorum : Ramzey 125cc -- 2.200 YTL
Mondial 125MT-- 1.880 YTL

Burada Ramzey kullananlar biraz sorun yaşadılar ve artık neredeyse hiç kimse ramzey almamaya başladı. Üstelik de daha pahalı. Ramzey 2200 YTL ise 2250YTL'ye kymco düşünülebilir derim.
Selamlar

Ben de Ramzey 125cc Scooter almayı düşünüyorum, fakat alternatifler çok olduğu için kararsız kaldım.

Karar vermeme yardımcı olabilecek arkadaşlar en kısa zamanda cvp yazabilirlerse çok makbule geçecek.

ewt ramzey alanlardan sürekli bi serzeliş duyuyorum bnde.. yoksa şekli fena diil bnce keeway düşün derim hakkında olmusuz enaz yorum yapılan motorlardan biri mondial da çok güzel motor ama 1000ytl olsa almam önden görünüşünü hiç beğenmiyorum..

bende var kullanıyorum şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. bir kaç arkadaşta benden özenip aldı onlarda da bir problem yok. sorunsuz kullanıyorum yola oturması yol tutuşu çok güzel frenleri güzel yakıt sorunu yok bakımlarını adam gibi yaptıktan sonra bir sorun yaşamazsın ben her çeşit yolda kullandım hiç bir sıkıntım olmadı bir kaç defa arazide bile gittim güzel ve sorunsuz gidiyor tek ses gelen yeri arkasındaki bagaj onuda biraz işten anlıyorsan kolay kesersin. forumlarda da arat ramzeylerde pek arızaya rastlamadım vitesli motorlarında biraz vibrasyondan şikayet var ama scooterde öyle bir problem yok son hız 100 - 110 civarı. başka aklına takılan bir soru olursa sorabilirsin benden aklıma gelen bilgiler bunlar.

Sanırım Keeway 125cc almaya karar verdim. Ramzey ve Mondial in 125liklerinden daha iyi olduğunu söylüyor herkes. Motor hakkında fazla bilgim olmadığı için karar vermem zor oluyor ve her kafadan başka bir ses çıkıyor. Ayırttım bi tane cumartesi gelecekmiş. Hayırlısı artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla bizim burda 2,400.. 100 peşin 100 taksitle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
aha bu ramzey... 100 taksitle almayanı dövüyolar, taksiye bindirip bide eve yolluyolar

kardeş asla RAMZEY ALMA NEDEN CÜNKİ BİR KACTANE CİRKİN EKSİKLİĞİ VAR BİRİNCİDİ FARLARI NORMALDE IKI ADET GÖRÜNÜYOR AMA BİRİ UZUN BİRİ KISA AYRICA ARKA BAGAJI DEVAMLI GICIK GICIK SES YAPIYOR BANA KALIRSA YA ASYA MOTOR AL 150 CC OLANINDAN RAMZEYDEN 250 YTL DAHA UCUZ HEM DE DAHA GÜCLÜ KESİNLİKLE ARN DE ALMA ÖYLE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİR MOTOR DEĞİL AMA PARANA BİRAZ KIYA BİLİRSEN KANUNI TAVSIYE EDERİM BOL SANS DOSTUM

ramzey marka motosikletleri inceleyebileceğim bir site biliyormusunuz biliyorsanız lütfen yardımcı olun birde bu ramzey nasıldır tavsiye edermisiniz
ramzey,kendi çapında oldukça iyi bir motosiklet markası.yeterince kaliteli. özellikle bu son çıkan chooper 250, cross 150 ve racing 150 23.ben 150 23 kullanıyorum.motosikletin kalitesi ve performansından oldukça memnunum.tavsiye ederim.

kardeş asla RAMZEY ALMA NEDEN CÜNKİ BİR KACTANE CİRKİN EKSİKLİĞİ VAR BİRİNCİDİ FARLARI NORMALDE IKI ADET GÖRÜNÜYOR AMA BİRİ UZUN BİRİ KISA AYRICA ARKA BAGAJI DEVAMLI GICIK GICIK SES YAPIYOR BANA KALIRSA YA ASYA MOTOR AL 150 CC OLANINDAN RAMZEYDEN 250 YTL DAHA UCUZ HEM DE DAHA GÜCLÜ KESİNLİKLE ARN DE ALMA ÖYLE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİR MOTOR DEĞİL AMA PARANA BİRAZ KIYA BİLİRSEN KANUNI TAVSIYE EDERİM BOL SANS DOSTUM
brader,bende ramzey kullanıcısıyım.racing 150 kullanıyorum.farlarını bilmiyorum ama seninde dediğin gibi bazı garip sesleri var. arkadan gelen tıkırtı, ve motorun acayip ses tonları.ama bu pek sorun yaratmıyor.yani alınmayacak bir motosiklet değil.

Selamlar

eğer mondial ve ramzey arasında kaldıysan,ramzey almanı tavsiye ederim.bilgime ve deneyimime dayanarak söylüyorum.mondialin modelleri çok güzel ama ramzey daha kaliteli.ve yeterince güzel modellere sahip bir marka.

Son düzenleme:
hacı 2005 ağustos konusu hortlatmışın ...helal olsun sana...:mrgreen:

bilgime ve deneyimime dayanarak söylüyorum.............ramzey daha kaliteli.ve yeterince güzel modellere sahip bir marka.

Remzi abi alemde bir numara...tebrik ederim..doğru seçim..:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
hacı 2005 ağustos konusu hortlatmışın ...helal olsun sana...:mrgreen:

Remzi abi alemde bir numara...tebrik ederim..doğru seçim..:cat:

Hadi attın bi cümle....Neyi iyi bi anlat da aydınlat bizi.....Boş boş sallama....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar