ramzey marka motosikletleri inceleyebileceğim bir site biliyormusunuz biliyorsanız lütfen yardımcı olun birde bu ramzey nasıldır tavsiye edermisiniz
ramzey,kendi çapında oldukça iyi bir motosiklet markası.yeterince kaliteli. özellikle bu son çıkan chooper 250, cross 150 ve racing 150 23.ben 150 23 kullanıyorum.motosikletin kalitesi ve performansından oldukça memnunum.tavsiye ederim.
kardeş asla RAMZEY ALMA NEDEN CÜNKİ BİR KACTANE CİRKİN EKSİKLİĞİ VAR BİRİNCİDİ FARLARI NORMALDE IKI ADET GÖRÜNÜYOR AMA BİRİ UZUN BİRİ KISA AYRICA ARKA BAGAJI DEVAMLI GICIK GICIK SES YAPIYOR BANA KALIRSA YA ASYA MOTOR AL 150 CC OLANINDAN RAMZEYDEN 250 YTL DAHA UCUZ HEM DE DAHA GÜCLÜ KESİNLİKLE ARN DE ALMA ÖYLE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİR MOTOR DEĞİL AMA PARANA BİRAZ KIYA BİLİRSEN KANUNI TAVSIYE EDERİM BOL SANS DOSTUM
brader,bende ramzey kullanıcısıyım.racing 150 kullanıyorum.farlarını bilmiyorum ama seninde dediğin gibi bazı garip sesleri var. arkadan gelen tıkırtı, ve motorun acayip ses tonları.ama bu pek sorun yaratmıyor.yani alınmayacak bir motosiklet değil.
Selamlar
Ben de Ramzey 125cc Scooter almayı düşünüyorum, fakat alternatifler çok olduğu için kararsız kaldım.
Tabi ki aklım Mondial 150 ZAT ta ama para yetmiyo malesef.
Mondial 125MT yada Ramzey alacağım 1-2 gün içinde.
Belki biraz zorlarsam AS 150 T1 alabilirirm ama zor gözüküyo.
Karar vermeme yardımcı olabilecek arkadaşlar en kısa zamanda cvp yazabilirlerse çok makbule geçecek.
Bilgi olsun diye veriyorum : Ramzey 125cc -- 2.200 YTL
Mondial 125MT-- 1.880 YTL
eğer mondial ve ramzey arasında kaldıysan,ramzey almanı tavsiye ederim.bilgime ve deneyimime dayanarak söylüyorum.mondialin modelleri çok güzel ama ramzey daha kaliteli.ve yeterince güzel modellere sahip bir marka.