ramak kalmıştı

slm dün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum belki tecrübe olur sizlere herneyse dügüne gittim motorumla sonra araç konvoyu ile tur atıcaktık 2 motor ve 3 araç halic civarında hızlanmaya başladık o yolda 80-90 la gidiyoduk araçlarda akrabalarım dolu ben arkamdaki artıcıyı hesaplıyamadım ve araçları sollayım derken yol bi anda sola kavislendi ben o motoru sag şeritte seyir halindeki minibüse soldan vurmamak için elimden gelen herşeyi yaptım artık arkadaki araçtan cıglıklar fln kornalar yatırdıkca yatırdım motoru sola dönüyoruz minibüsle ama benim motor nerdeyse minibüse giricek yan yana frene hafif hafif basarak atlattım 1 cm le ve saga cektim ve bi şok daha gecirdim artıcım süperdin ya hiç korkmadım fln demez mi:S benim elim ayagım titriyo o ise bilerek yaptıgımı sanıyo nerdeyse dayak yiyodum halamlardan:) anladımki artıcınla basmıcaksın heleki bilmedigin yolda hiçte gaza gelmiceksin.bana ders oldu verilmiş sadakam varmış

kardes ucuz atlatmıssın umarım bıdaha bole bısı yasamazsın

inş. ya saolasın ben dün geceye kdr hesapladım nasıl aldandım o hataya düştüm diye cünkü zaten platinim var 6 ay oldu büyük kaza yapalı yani bi tane daha yaparsam motor yalan olur bana kızıyorum kendime

yapmayin arkadasim soyle seyler. otobanda basin, sehirler arasi basin. sehir ici basmayin. kumar oynamayin..

Mersin İl Temsilcisi
Sakin şeytan Panik Yapmış, Melek Olmuş Meleeeekkk :)

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
allah korusun kardeşim, sevdiğim kullanıcılardansın. aman dikkat üzme bizi. unutma, ateş düştüğü yeri yakar. ailemizi ve sevenlerimizi üzmeyelim. ve artçıya dikkat. bu ölümlü kaza topiğindeki olay tamamen artçı hatasından kaynaklanmış...

kazasız sürüşler kardeşim ;)

geçmiş olsun.en kötüsü el ayak titremesi olsun sadece...

saolasın ewt inş. sadece titremelerle atlatırız şans herzaman gülmez

allah korusun kardeşim, sevdiğim kullanıcılardansın. aman dikkat üzme bizi. unutma, ateş düştüğü yeri yakar. ailemizi ve sevenlerimizi üzmeyelim. ve artçıya dikkat. bu ölümlü kaza topiğindeki olay tamamen artçı hatasından kaynaklanmış...

kazasız sürüşler kardeşim ;)

Allah razı olsun çok haklısın o olayıda okudum demin çok üzücü ya cahilligiyle kızcagız cocugu hıza teşfik etmiş Allah beterinden saklasın artıcı olayı çok sakat ya herşey ona baglı istedigi yöne cekebilir motoru

Son düzenleme:
Otobanda rahat rahat basalım fakat yine dikkatli olalim tabiki. Şehir içi gaza gelmeyelim lütfen. Ders çıkarılması gereken bir olay.Geçmiş olsun.

saolasın ewt benim temennim burda bulunan 3-5 kişide olsa konuyu okuyup bir ders cıkarması bilmediginiz yolda basmayın yabancısı oldugunuz hal ve haraketlerden kacının inş.birşeyler verebilmişimdir.

Mersin İl Temsilcisi
Otobanda rahat rahat basalım fakat yine dikkatli olalim tabiki. Şehir içi gaza gelmeyelim lütfen. Ders çıkarılması gereken bir olay.Geçmiş olsun.

otoban kazaları daha tehlikeli geliyor bana. çünkü aşırı hız ve dengesiz çarpışmalar oluyor.:salut:

otoban kazaları daha tehlikeli geliyor bana. çünkü aşırı hız ve dengesiz çarpışmalar oluyor.:salut:

hele o bariyeller yokmu abi yok otoban demeyin bana :) ne yavas gidicen orda nede hızlı hür dikkat kendinden emin yol alıcaksın 5 dk. erken gidim derken 3 ay yataklarda yatmak var...deneyimimle sabittir:)

hele o bariyeller yokmu abi yok otoban demeyin bana :) ne yavas gidicen orda nede hızlı hür dikkat kendinden emin yol alıcaksın 5 dk. erken gidim derken 3 ay yataklarda yatmak var...deneyimimle sabittir:)

en fazla 1 saat geç git yada 2.. 3 ay yatakta yatmaktan çok daha iyidir.:pale: 80 90 ı geçmemek diye düşünüyorum

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
bence daha dikkatli ol bundan sonra artçın olsada olmasada aileni düşün ve çok gaza gelip basma yolda
onları ve bizleri üzmeye hakkın yok diye düşünüyorum
kazasız belasız sürüşler:cat:

Genelde arabayla kullandığım bir taktiktir,bilediğim yolda kendinden emin bir aracın arkasından yol alırımki sürprizle karşılaşmayayım.Motorla ve özellikle geceleyin,bilmediğim yolda hiçbir şekilde hızlı gitmem.Hani bazen gaza gelmiyor değilim fakat senin tarzda bikaç yapışma tehlikesnden sonra korkak olmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.Birden aynı pozisyonda kendimi düşündümde tırstım resmen.Bununla geçmiş olsun,halanda bi iki çaksaymış yeriymiş yani.

Çok büyük geçmiş olsun, seni sevenleri ve senin sevdiklerini unutma.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar