- Konu Yazar
bilgi amaçlıdır kardeşlerim haberi olmayan varsa faydamız olsun diye bu videoyu çektik :cat:
arkadaş size iyilik yaramıyor mu siz neyin peşindesiniz! bilgisi olmayan varsa diye işimizi gücümüzü bırakıp video çekip düzenleyip paylaşıyoruz yorumlara bak bu nasıl bişeydir
izlediysen biliyorsan niye yorumda bulunuyorsun illa burada birilerine ters yorum yapıp ilgi mi toplamak istiyorsun!!
konuya vakıfsan bakarsın biliyorum lan ben bunu dersin susarsın,başkasının bilip bilmemesinden sanane!
Bu adam beni kanser edecek yemin ediyorum açtığı başlıklarla, attığı mesajlarla. Güzel kardeşim her çektiğin videoya bi başlık açmaya son versen nasıl olur? Hani amacın ünlü olmak filansa yanlış yerdesin. Yok çok izleneyim az biraz youtube' dan para akzanayım diyorsan hepten yanlış gelmişsin.
Hepsini geçtim başlığa bak yardım ister gibi yazıyor alemin uyanığı video izletiyor.r:
Bu adam beni kanser edecek yemin ediyorum açtığı başlıklarla, attığı mesajlarla. Güzel kardeşim her çektiğin videoya bi başlık açmaya son versen nasıl olur? Hani amacın ünlü olmak filansa yanlış yerdesin. Yok çok izleneyim az biraz youtube' dan para akzanayım diyorsan hepten yanlış gelmişsin.
Hepsini geçtim başlığa bak yardım ister gibi yazıyor alemin uyanığı video izletiyor.r:
bilgi amaçlıdır kardeşlerim haberi olmayan varsa faydamız olsun diye bu videoyu çektik :cat:
https://www.youtube.com/watch?v=5MK7IhFzjrk
Olumsuz yorum yapan arkadaşlara bakma sen, video ile anlatman güzel olmuş eline sağlık.