PTT'lerde HGS kalmamış. Nasıl alacağım?

İyide kocaeliye giderken hgs gerekmiyor avrupa yakasından gidiceksen sirkeciden vapura bin 5 tl ye harem e geç arkasından otoyou takip et paralı otoyol değil orası

Benim gibi uzun süre arayanlar olduysa diye, 30 Temmuz 2018 tarihi itibarı ile Sirkeci PTT'sinden almak mümkün.

Motosikleti
Yok
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla şu anda Türkiye'de yeni HGS kartı basılmıyor. 1. sınıf hgs almaya yönlendiriliyor insanlar.

Ben neredeyse 1 aydır 6. sınıf hgs yi tüm Türkiye'de sorduruyorum. Kimsede yok. Hgs aldığını belirten arkadaşlar sı-on 1 ayda ve 6. sınıf olarak mı aldılar hgs yi?

6. sınıf hgs si olan arkadaşlar da kartlarına sahip çıksınlar. İptali halinde yeniden 6. sınıf almak mümkün değil. Ben motoru sattım, içindeki bakiye ile beraber donduruyorlar. Yeni motorumun ruhsatını götürünce de yeni plakaya tanımlıyorlar.

Dondurma islemi icin ozel bir sey yapmak gerekiyor mu ? Donduruyorlar demissiniz de nasil haberleri oluyor ?

Son durum nedir arkadaşlar motoru alalı 10 gün oldu hgs yok bir yere gidemiyorum rahat rahat :)
Sirkeci de var mıdır?

Dondurma islemi icin ozel bir sey yapmak gerekiyor mu ? Donduruyorlar demissiniz de nasil haberleri oluyor ?

Ben kendi işlemimi anlatayım;
Mahmutbey gişelere gittim, motosikleti sattığımı ve hgs nin askıya alınmasını istedim. Tamam donduruyoruz yapılıyor dediler. Eski plakamı söyledim, içindeki bakiye ile beraber donduruldu. Hatta internetten kontrol ettiğimde plakamın yanında freeze yazıyordu. Sonra yeni motorun ruhsatıyla gittim, buna devretmek istiyorum dedim, içindeki bakiyeyle beraber yeni plakamı tanımladılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar