PTT'lerde HGS kalmamış. Nasıl alacağım?

Anadolu yakasındaki PTT'lerde HGS kalmamış. Ağustos başında Kocaeline geçmem lazım ama hgs olmadığı için geçemiyorum. Alternatif fikri olan var mı?

Bir kaç hafta önce Gümüşsuyu'ndaki PTT Teknik Üniversite Şubesi'nden aldım. İtü kampüsünün girişindeki PTT.
Çok sakin bir yer. Ellerinde mutlaka vardır. Toplam 50 TL veriyorsun. 20 TL kart bedeli, 30 TL yükleme yapıyor.
Avrupa yakasına geçiş ücretsiz olduğundan kartsız geçiş yapıp, dönüşü kartın ile yapabilirsin.

Motosikleti
Ns200
Bankalardan da alabiliyorsun. ben garantiden aldım, daha önce de yapıkrediden almıştım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"OGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde OGS veya HGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır"

"HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda ise; geçiş yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde HGS veya OGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır"

Ben ne ptt den ne de garanti bankasından alamadım.yokmuş malesef. 20 km lik yolu 50 km olarak tepiyorum bir haftadır. 2. El bir cbf 150 aldım sağa sola koşturayım diye,harbiden koşturuyorum. ;)

bankalardan alabilirsin. aynı zamanda hgssiz kaçak geçiş yapıp 15 gün içerisinde hgs çıkartırsan ceza yemezsin. yeni aldığın hgsnin bakiyesinden düşer

Köprüden karşıya geç. Beşiktaş'tan Levent'teki Postahaneye sek. Orada vardır. 1Levent-4Levent tırmala. Hem sanada yakın. Sadece bir köprü geçip fazla uzaklaşmazsın. 1Geçiş Bedava idi ama hangi yön hatırlamıyorum. Olmazsa feribot ile geç :p

Anadolu yakasından kocaeline otobana girmeden git hgs ye ihtiyaç duymazsın ben kaç sefer 100 cc lik motosikletimle gittim.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla şu anda Türkiye'de yeni HGS kartı basılmıyor. 1. sınıf hgs almaya yönlendiriliyor insanlar.

Ben neredeyse 1 aydır 6. sınıf hgs yi tüm Türkiye'de sorduruyorum. Kimsede yok. Hgs aldığını belirten arkadaşlar sı-on 1 ayda ve 6. sınıf olarak mı aldılar hgs yi?

6. sınıf hgs si olan arkadaşlar da kartlarına sahip çıksınlar. İptali halinde yeniden 6. sınıf almak mümkün değil. Ben motoru sattım, içindeki bakiye ile beraber donduruyorlar. Yeni motorumun ruhsatını götürünce de yeni plakaya tanımlıyorlar.

Bankaların internet sayfalarından başvuru yapmak isteyenler etiket yerine kart seçeneğini seçmeleri lazım. 6. sınıf hgs sadece kart olarak var görünüyor zira.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla şu anda Türkiye'de yeni HGS kartı basılmıyor. 1. sınıf hgs almaya yönlendiriliyor insanlar.

Ben neredeyse 1 aydır 6. sınıf hgs yi tüm Türkiye'de sorduruyorum. Kimsede yok. Hgs aldığını belirten arkadaşlar sı-on 1 ayda ve 6. sınıf olarak mı aldılar hgs yi?

6. sınıf hgs si olan arkadaşlar da kartlarına sahip çıksınlar. İptali halinde yeniden 6. sınıf almak mümkün değil. Ben motoru sattım, içindeki bakiye ile beraber donduruyorlar. Yeni motorumun ruhsatını götürünce de yeni plakaya tanımlıyorlar.

Garanti internet bankacılığından 6. sınıf olarak 5 Temmuzda başvurdum. 9 Temmuzda bana ulaştı. Fakat şu anda onlarda kalmamış görünüyor.

Dün gece topcase ile beraber içindeki mont dizlik yağmurluk da çalındı. HGS de montun cebindeydi. HGS yi iptal ettirdim bankadan. Ama ne yapı kredide ne garantide ne de ptt de 6. sınıf hgs yok. Mecbur birinci sınıf alacağım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar