polonezköy gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR 16-EKİM TARİHİNE POLONEZKÖY GEZİSİ DÜZENLEYELİMMİ?NE DERSİNİZ?

*****************O*************************
- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************O***********************

ŞİMDİDEN ORGANİZE OLUP GÜZEL BİR GEZİ VE KALABALIK BİR GEZİ OLSUN DERİM

16 ekimde kar bile yağabilir belli mi olur.. Plan yapmak icin biraz erken..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
16 ekim e kim öle kim sağ kala =)

yarına bişeyler ayarlıyalım bence kaşımtım var hatunda dün ii vakit geçirdi so :cherry: ğutmadan sizde getirn hatunları kaynaşsınlar daha çok buluşa biliriz böylece

Forumdan Uzaklaştırıldı
galli kardeşim gel polenez köy tarihini ekimin başına çek daha uygun olur :cat: işi olmayan arkadaşlarda gelir :rendeer: malzememizi alıp mangal yaparız orda :flower:

e_erdun, abim boşver sen kanma bu gençlere valla haşatın çıkacak yoksa böyle geze geze.şak söylüyorum ben gelemeyeceğim için kıskançlığımdan söyledim. :rendeer:

hava güzel olursa katılırım bende arkadaşlar.. :cat:

ARKADAŞLAR BENDE ÖNCESİNDE OLMASINI İSTERİM AMA O TARİHDEN ÖNCEKİ HAFTALARDA İŞİM GEREĞİ MÜSAHİT OLAMICAM....ŞİMDİDEN ORGANİZE OLURSAK HERKESİN KISKANICAĞI BİR GEZİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM VE BU UZUN ZAMAN İÇİNDE DAHA İYİ ORGANİZE OLURUZ..... :king:

Costantine, Bende senden yanayım hemşerim.sen nereye dersen gezi oraya olsun :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
galli kardeşim lütfen ufak harfle yazarmısın :rendeer: zaten mod.larde uyarmışlar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya uludag a gelin bari :) valla bursa kadrosu olarak istanbul kadrosunun gezilerine elimizden geldigi kadar katıldık cok uzak mesafelere buralara gelecek yok mu :) :cherry:

polonezköy'e son gezimiz süperdi... tekrar olmasını can-ı gönülden dilerim....en kısa zamanda gidelim tekrar

Hava iyi olursa eşimle bende katılmak isterim... ayrıca polonezköyde mekan sahibi bir arkadaşım var yardımcı olur her konuda .... kendiside motorcu GS 1100 ü var

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence uludağa gezi yapalım polonezköye gittik bu yaz gitmediğimiz yerlere gitsek ne dersiniz??? :silent: :rendeer: :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar