polonezköy gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derin,
Bastır Costantine!!!
Bastırıyım abi :bounce:

Millet bu polonezköy gezisinden önce Yalovada Kaplıca yapsak.Şööle sıcak sıcak bi yorgunluk atsak katılıma göre başlık açacam

Not:Bursa grubuda katılır (110 km)

Ekim 1 itibari ile Allah kısmet ederse işlerde olağanüstü bir durum olmazsa İzmirdeyim :cat:

arkadaşlar o zaman bi program sırası yapalım :king:

Millet sıralamaya ne gerek var galli 16 ekim demiş ondan öncede Yalova termal diorum.Bursa Uludağda olur 2 günlük çadırlı???

16 Ekim'de Havada güzel olursa neden olmasın ama şimdiden birşey söylemek zor. Çünki daha çoook var. Tanışmak adına bence çoook güzel olur böyle organızasyonlar.
Ama 16 Ekim'den önce 2 Ekim Pazar günkü gezi içinde toplanıp gitmekte yarar var sanırım. Herkeze kazasız günler........

Costantine, kardeşim şimdi yeni bir tane KLR aldım Kastamonudan allah nasip ederse motoru Akgün kardeş getirecek.ozamana kadarda işlerim hafifler beraber bi izmir patlatırız sana Endurocu sözü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Costantine, kaplica falan bu havalarda sakat degilmi. hava ne kadar isinirsa isinsin giderken usutuyo insani. bide kaplicadan sonra o ruzgari yersek noolur bilmiyorum. hepimiz motorun uzerinde kasilip kalmayalim. direk hastaneye gideriz heralde molasiz :mrgreen:

e_erdun, hocam az önce Kanuni genel merkezinden aradılar şu ben hani sponsorluk için müracat etmiştimya motoru alırsam vede Büyük Türkiye seyahati proğramımı bildirirsem gideceğim güzergahlar üzerindeki servisler bilgilendirilerek sadece servis konusunda yardımcı olabileceklerini bildirdiler.Hocam siz ne dersiniz.bu konuda. :thumleft: :cat:

Arkadaşlar 05/10/2005 tarihinde ramazan başlıyor niyetli olanlar için biraz zor olmayacakmı :pale:

motor tutkudur iftarımızı orda yaparız arkadaşlar

Arvasi3, abi hayırlı olsun.Ama çok yakıyo onlar galiba.Bende ehliyet imtihanı sırasında bir suzuki maraudere bindim dehşetti.Şu işlerimizi bi yerine koysakta uzasak İzmire aslan abim benim

Forumdan Uzaklaştırıldı
artiz emreee
yeni resimde iimiş:... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ULUDAĞ BASLIGI ACILMIS BURSA GRUBUNU SEVEN DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Costantine, kardeşim inşallah motoru getireyim bizim burada panayır işleri var işler sıkışık şu anda fırsatını buldukmu hemen 3 beş günlük bi izmir patlatırız. :queen:

chooperturk, hakancığım sende maşallah tuzun kuru olunca yerinde duramıyorsun.seneye sakla hevesini :queen:

ODUNCU, kerpe dönüşünden beri görüşemedik gözüm hiç arayıp sormuyorsun

Costantine,
Bu avatarın daha yakışmış, güzel kaçmış, çay da tavşan kanı olmalı..
Bir dahakine daha yakın çekim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar