polonezköy gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar başlık Polonezköy Gezisi.
ben bu organizasyonla ilgili gelişmeler var mı diye başlığa tıklıyorum ama izmir ve bursa muhabbetinden başka mesaj göremiyorum. yanlışsam düzeltin ama artık izmir veya bursa diye bir başlık açmanızın zamanı gelmedi mi? :sunny:
yani bakın 5 sayfa mesaj olmuş bu topic altında, ama yarısından fazlasının polonezköy gezisi ile alakası yok

Costantine, sana delikanlı sözü bak şu işler bi hafiflesin kimse gelmezse ikimiz basar gideriz.dönüşte bi Alağa orada balıkta benden herşeybenden.meraketme sen.

şişt bensiz olmaz valla küserim gel dedinizde gelmedikmi ha istemiyosanız o başka hem bende izmirde balık ısmarlarım yani ha bu arada polonezköy kesinleşti diye diğer gezilerden bahsediyoruz alınmayın arkadaşlar :salut: :salut: :salut: :salut:

nunu, abi neee sucukmu dedin gecenin bu saatinde valla uyuyamam bu akşam neee sucukmu :queen: :queen: :flower: :flower: :queen: :queen:

arkadaşlar polonezköy gezisine 10 gün kaldı herkes geliyor dimi? :silent: :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
galli, nası yani :silent:

kardeşim bu topic polonezköy gezisi olarak açıldı ayın 16sında gidelim dedikya

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya iyi guzelde simdi oruclu oruclu napicaz polenezkoyde. bi cay bile icemeyiz. cumartesi aksam icin bir iftar programi yapilsa daha iyi olur bence. mesela sultanahmet civarlarinda yerle anlasilir. feshaneye falan gidilir sonra. polenezkoyu de bayramdan sonraki pazara (6 kasim) ertelesek daha iyi olur. yagmur falan durdumuyo bizi nasilsa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron 985 kardeşime katılıyorum oruçlu oruçlu ne yapalım polenezköyde yapçak bişey yok bence akşam organizasyonu yapalım feshane harika olur yaww...

tamam arkadaşlar tuzlaya iftarda köfte yemeye ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
galli, sadece koftemi derim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
galli olur kardeşim baron un dediği gibi sadece köfte mi????

arkadaşlar belki duymuşsunuzdur tuzlada filizler köfeticisi diye bir yer var süper bir yer tamamiyle kefil olurum çok hoş bir yer motorlarımızıda önüne dizebiliriz yolda güzel sahilden direkt tuzla bence güzell olur 16 ekim pazar sahilde toplanıp iftara gider iftar sonrası çayımız kahvelerimizi içer döneriz

Arkadaşlar, bence Tuzla'da meraklı'nın yerine gidin hem köftesi daha güzel hem daha ucuz (ağzım sulandı yauv, orucu bozdurtacaksınız)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ikisinede gidelim :cherry:

valla gidelim de arkadaşlar ramazanda kapısında sıra beklemeyi de göze alın yani (filizler için) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bende istanbul yakinlarinda gunubilik seylere katilirim. 22-23 unde de motoGP ye gidiyorum zaten. kalmali geziler guzel oluyor ama bu ve bundan sonraki aylarda maddi olarak pek fazla istirak edebilicegimi sanmiyorum. bu vergiler falan maasida dusuruyo yilsonuna dogru zaten :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar