bir öneri
Ledo, birşey önermek istiyorum. anladım İtalyanları topluyorsunuz ama ben sitede maxi scooter başlıklarını gezerken rastladım bu topice. İnsanlar maxi scooterlarla ilgili "şu süperdir, bu bilmemnedir" demekten başka birşey dememiş açıkçası. Yakıt performansları, teknik sorunları ya da avantajları ile ilgili kimse doğru düzgün bilgi vermemiş. o yüzden ben de bir maxi scooter bilgi topici açsak. Zamanla gelişse, güzelleşse, sorular orada toplansa diye düşünüyordum. ancak işim gereği bütün gün online olsam da bu tip şeyleri takip etmeye yetecek vakim olmuyor. O yüzden başkalarına önerdiğiniz gibi ayrı bir topic açmak yerine çin malı dışında tüm maxi scooterları toplasak burada sorun olur mu acaba? Honda Silver wing'in 400'lüğünü yeni keşfetmiş ve kafaya takmış biri olarak ben de en azından bilgi alırım birilerinden değil mi? Burgman UH 150yi merak edenlere de bilgi verebilirim. Ne dersin? Bu arada topicin 14 sayfasının yalnızca birkaçını okuyabildim. Umarım böyle bir tartışma geçmemiştir daha önce.