abi sizin runnerlarda bişi var sanırım yada benim kısa crank ım daha az yakmasını saglıyo allah razı olsun o zaman malossi den runner be bu krallllllllll!!!!!!!!!!!!
salihgureli' Alıntı:TEMİZ Bİ X9 BULUNCAYA KADAR TANIDIĞIM HERKESİN BAŞININ ETİNİ YİYİCEM
-benimde siyah renk te gt 200 üm var rumuzdanda belli olacakki ona resmen hastayım çok da memnunum yaza yönelik güzel gezi planlarım var yaz gelsin artıkkkkkkledo' Alıntı:Sevgili Arkadaşlar,
Gördüm ki koskoca motosiklet.net sitesinde neredeyse bir tek biz yokuz.
Piaggio, Gilera ve Vespa sahiplerini ve bu modellere ilgi duyanları buluşturan, bu markalar ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını sağlayacak bu başlığı açıyorum. Burada teknik konular, servis yedek parça, aksesuar vs. tüm konuları biraaraya topluyoruz.
Bununla beraber önce herkes bir el kaldırsın bakalım ne kadarız ve neler kullanıyoruz.
Ben başlıyorum, Piaggio Beverly 250 lacivert 2005 model
granturizmo' Alıntı:-benimde siyah renk te gt 200 üm var rumuzdanda belli olacakki ona resmen hastayım çok da memnunum yaza yönelik güzel gezi planlarım var yaz gelsin artıkkkkkk
mostwanted_57' Alıntı:piaggionun aksesuar fiyatları nedir? özellikle x8 için. çantası ne kadar mesela ? bilen varmı :silent:
ledo' Alıntı:Sevgili dostum, sen yanlış anlıadın galiba, burası motosiklet.net içinde kendi halinde bir topik. Piaggio nun resmi servisi değil ki....:cherry:
ama istiyorsan sana bi adres veriyim orda herşey var : www.piaggioturkiye.com
mostwanted_57' Alıntı:orda herşey olsa zaten sormicam. aksesuarlar var ama fiyatları yazmıyor. onun için sordum abi. bilen varmı diye. merak ettim sadece![]()