Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi sizin runnerlarda bişi var sanırım yada benim kısa crank ım daha az yakmasını saglıyo allah razı olsun o zaman malossi den runner be bu krallllllllll!!!!!!!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki senin km de kaç lira yakıyor kardeş?

merhaba herkese.bende aranıza katılmak istiorum fakat sıfır vespalar biraz pahalı geldi bana et150 lx 150 2. el değerleri nedir bi fikri olan varsa sevinirim.
bu arada bütün topic i okudum bi tane vespası olan göremedim???

dedim ya one_way 3 litre ile 87 km ;) litresi 2.70 olduguna göre simdi hesaplıyorum bende hehehe 8.10/87= 110 bin gibi bişi kaç yapıyo bi dakka valla tıkandım ben hehe ama abi 180 bin çok ya kesinlikle deil olamaz olmamalı ama normalde ben v8 e bindigim için bide az yakıyo gibi gelebilir heheeh :p ben vespa sevmiyorum valla çok özür dilerim herkesden nefret ediyorum hatta :(

Arkadaşlar bende X8 ve X9 arasında karasız kaldım bide merak ettiğim X9 250 2004 modeldede 2005 deki oyuncakların hepsi varmı

salih daha öncede sen bu X8/X9 konusunu açtın da, konu kilitlenip buradan devam etmedimi ? Yanlış mı hatırlıyorum.:)
Neyse geniş taşıma hacmi X8 in en büyük avantajı, sadece 200 lük motor var TR versiyonlarında. X9 ise oyuncak olarak Piaggio nun en donanımlı ürünü, fiyatı da ona göre...
Git parkormana bak ikisine de, sür şöyle bi....
Sonra içinden bi ses gelecek; işte odur. Seçimin içinden gelen ilk sestir.

millet ben scooterımı satıyorum bu hafta elimden çıkarmam lazım para lazım oldu ilgilenen msn den gelsin bana [email protected] gilera runner ım var :) deli alet daha geçen yok hehehe kendi kategorisinde ama..

Bırak şimdi, "para lazım oldu" falan.:mrgreen: Öbür tarafta büyütücem diyosun. Ne kadar büyüyor, ne alıyorsun ?

Arkadaşlar X9 250 evo 2004 ve 2005 arasında herhangi bir fark varmı,özellikle motorları Leader motor nedir ve 2004 modeldede bulunuyormu

Son düzenleme:
motorumu satıyorumm 2001 model et4

2001 model vespa et4 temiz ihtiyaçdan dolayı,

salihgureli' Alıntı:
TEMİZ Bİ X9 BULUNCAYA KADAR TANIDIĞIM HERKESİN BAŞININ ETİNİ YİYİCEM

Salih, nooldu senin durumun ? Başımızın etini yemiyosun da pek...:p

selam

ledo' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar,

Gördüm ki koskoca motosiklet.net sitesinde neredeyse bir tek biz yokuz.

Piaggio, Gilera ve Vespa sahiplerini ve bu modellere ilgi duyanları buluşturan, bu markalar ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını sağlayacak bu başlığı açıyorum. Burada teknik konular, servis yedek parça, aksesuar vs. tüm konuları biraaraya topluyoruz.

Bununla beraber önce herkes bir el kaldırsın bakalım ne kadarız ve neler kullanıyoruz.

Ben başlıyorum, Piaggio Beverly 250 lacivert 2005 model
-benimde siyah renk te gt 200 üm var rumuzdanda belli olacakki ona resmen hastayım çok da memnunum yaza yönelik güzel gezi planlarım var yaz gelsin artıkkkkkk

Hoşgeldin

granturizmo' Alıntı:
-benimde siyah renk te gt 200 üm var rumuzdanda belli olacakki ona resmen hastayım çok da memnunum yaza yönelik güzel gezi planlarım var yaz gelsin artıkkkkkk

Hoşgeldin GT, yaza daha çok var, beklersek yanmışız :cherry:

Bahar dediğin 1 Mart dedenmiydi başlıyor ( takvimsel olarak ) bu da geziler için bize yeter!:queen:

Bu arada sitede ilk mesajını da bize atmışsın, ne güzel ! Yalnız bi de tanışma topiği açsan da, tanışma bölümünde, seni daha iyi tanısak, mesela nerdensin, yaş kaç vs.vs. :rendeer:

piaggionun aksesuar fiyatları nedir? özellikle x8 için. çantası ne kadar mesela ? bilen varmı :silent:

mostwanted_57' Alıntı:
piaggionun aksesuar fiyatları nedir? özellikle x8 için. çantası ne kadar mesela ? bilen varmı :silent:

Sevgili dostum, sen yanlış anlıadın galiba, burası motosiklet.net içinde kendi halinde bir topik. Piaggio nun resmi servisi değil ki....:cherry:

ama istiyorsan sana bi adres veriyim orda herşey var : www.piaggioturkiye.com

ledo' Alıntı:
Sevgili dostum, sen yanlış anlıadın galiba, burası motosiklet.net içinde kendi halinde bir topik. Piaggio nun resmi servisi değil ki....:cherry:

ama istiyorsan sana bi adres veriyim orda herşey var : www.piaggioturkiye.com

orda herşey olsa zaten sormicam. aksesuarlar var ama fiyatları yazmıyor. onun için sordum abi. bilen varmı diye. merak ettim sadece :)

mostwanted_57' Alıntı:
orda herşey olsa zaten sormicam. aksesuarlar var ama fiyatları yazmıyor. onun için sordum abi. bilen varmı diye. merak ettim sadece :)

Peki o zaman sana bir sır verecem, ama bekle "pm" den geliyor.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar