Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karar vermem daha da güçleşti bu durumda ya :) bugünkü kazamız çok atraksiyonluydu cidden. ama şu kesinki aprilia da gilera da epey sağlam motorlarmış. gilera runner 180 toplu gezilerde tam bir racing tavrı sergiliyor. ciğeri diğer hiçbir scooterlar kıyaslanmayacak kadar kuvvetli bence ama çok yakışı fazla malesef

[ sizce bunların hangisi daha cazip.tabi bide işin teknik yönü var.<yakıt olarak x9 un 100km de ortalama 5 litre yaktığını yazmışsınız,x8 in durumu ne>[/QUOTE]

bence X8 daha modern ve güzel bir tasarıma sahip, ama X9 kombine fren sistemi, daha güçlü bir motor, ve bir sürü dijital oyuncak (500 de elektrikli sehpa-interkom) gibi artıları var, X8 'den X9 a geçen epey cok var. X9 gerçekten de 5lt/100km cıvarında, bazen de fazla yakıyor, yani az değil, X8 yakışını ben de merak ediyorum,

neo slm, yardımın için teşekkürler
kompresör halinde egzosttan çıkan patlama sesini büyük oranda hallettim artık eskisi kadar sık yapmıyo. ne yaptın dersen tanıdığım bi ustanın tavsiyesiyle bujiyi değiştirdim ve yenisini daha sıkı olarak taktırdım. şimdilik iyi gidiyo. bu arada 14.000 e geldim dediğin gibi artık servis zamanı geliyo genel bakımlar için

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayatımdaki ilk kazayı malesef runner 180 ile yaptım. bana çarpan ise aprilia rs 125 :) böylece bu markaların parçalarının ne kadar pahalı olduğunu anlamış oldum :) başa gelince anlıyormuş insan

One_Way' Alıntı:
hayatımdaki ilk kazayı malesef runner 180 ile yaptım. bana çarpan ise aprilia rs 125 :) böylece bu markaların parçalarının ne kadar pahalı olduğunu anlamış oldum :) başa gelince anlıyormuş insan

peki nasıl oldu bu iş ? Denemek için aldığın "Runner" ile kaza yapınca, satın almak zorunda kalmadın mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslında zorudan kalmadım ama benim motorla takas yapmak daha cazip duruma geldi mecburen :) runner benim olacak gibi görünüyor, tabi benzin sarfiyatına ne kadar dayanırım bilmiyorum, biraz hevesimi alıp taksa veririm sanırım. bu runner insanın bazı güdülerini tatmin etmek için ideal haketen :) sadece scooterlar için değil hemen hemen birçok motorda kalkış ivmelenmesi bunun kadar müthiş olamaz :) çok kolay tek teker oluyor, çok deli hızlanıyor, ama çok deli de yiyor :)

abicim haklısın iki zamanlı makinaların tipik karakteridir bu zannedersem sana arkadan vuran makinada iki zamanlı idi

aslında zorudan kalmadım ama benim motorla takas yapmak daha cazip duruma geldi mecburen runner benim olacak gibi görünüyor

One_Way, motoru alınca haber ver de kutlayalım...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo kardeşim ne kutlaması ya, ona benzin nasıl yetiştirecem diye karalar bağlayacam ogün :)

Herkeze selamlar,
Forumu yeni buldum bari katilalim dedim. Bende Gilera DNA 180 var.

croc' Alıntı:
ledo anladım kardeşim teşekkür ettim.
vxr kullanan varsa motor kompresördeyken egzostta patlama oluyomu? tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Croc benim motor vxr ile ayni. egzosttaki patlama iki sebebten olabilir bir karburator ayarinin bozuk olmasindan ama senin motor fuel injection zannedersem ozaman hava filitren cok kirli olsa gerekki hava benzin ayarini bozuyor ondan patlama yapiyor kompresordeyken. Ikinci sebeb egzostun icinde ki filling gitti ise (zamanla oluyor) gene ayni problemi yapar. Bende aftermarket egzost oldugu icin acip icini degistirebiliyorum ama sende ki egzost original ise acilabilecegini pek zannetmem. Tavsiyem ilk once hava filitresininden emin ol (temiz oldugundan) en son egzost olayina bak. Umarim bu fikirler yardimci olur daha detayli bilgi istersen e-mail at [email protected]

Son düzenleme:
aynı sorun bendede vardı hava filtresini temizleyince düzeldi

herkese merhaba,

ben de mayıs 2005den beri Piaggio Fly 150 kullanıyorum.

Baska kullanan arkadaslar var ise bir sorum olacak.

Far ayarı kısalar yanarken bile cok yuksek benim motorda, onden gidenlerin gozunu aliyor. sizde de bu durum var mı?

monaro slm hoşgeldin verdiğin bilgiler için teşekkürler motoru uzun zamandan beri kullanmıyorum ama hava filtresini temizlicem bakim olucakmı tekrar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar bu runner nasıl daha az yakar, bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen. km de 180.000 yakıyor en az, bana da bu normal gelmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar