Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

thutkhuss' Alıntı:
bu forumlar neye göre düzenleniyor.Yeni gelenler başta olsa daha güzel olmazmı ama ilk sayfada hala ilk günkü mesaj var.

thutkhuss, bu dediğin tüm forumlarda standart olan bir uygulamadır. başlığa yeni giren biri tüm mesajları başından okuyabilsin diye...

Ancak, benim senden bir ricam var. Forumda "flood" mesaj yasak, yani aynı kişinin arka arkaya aynı başlığa birden çok mesaj atması...
Lütfen bu konuya dikkat edermisin. En son yazdığın mesajda düzeltme yaparak, aklına sonradan gelen bir konuyu ekleyebilirsin.:)

tamam ledo bundan sonra dikkat ederim arka arkaya yazmamaya.Forumları o zmn sondan takip edeyim.Uyardığın için teşekkürler,düzeltmeden haberim yoktu.Bide bu piaggio forumuna daha kısa yoldan nasıl ulaşabilirm,aratarak buluyorum da

tamam ledo bundan sonra dikkat ederim arka arkaya yazmamaya.Forumları o zmn sondan takip edeyim.Uyardığın için teşekkürler,düzeltmeden haberim yoktu.Bide bu piaggio forumuna daha kısa yoldan nasıl ulaşabilirm,aratarak buluyorum da

bu başlığı açmıştım ama pek gören olmadı heralde. bende buraya ekliyim dedim. nede olsa Piaggio forumu :cat:

mostwanted_57' Alıntı:
bugün (yani 29 mart) www.piaggioturkiye.com a bi girdim. aaa. ne görüyorum. işte bunu :queen:

evet piaggio üç tekerli scooterını türkiyeye getirecekmiş.

bu model burada daha önce gösterilmişti. biliyorum ama bulamadım. kusura bakmayın. oraya eklicektim.

___________________________________________________________________________________

tamam buldum. likide bu http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9080&highlight=piaggio

bu konuya gitmek için buraya tıklayınız

peki arkadaşlar yeni kasa VXR 200'mü yoksa eski kasamı hangisini almalıyız yaz geliyo en iyi scooter GİLERA :cat:

thutkhuss' Alıntı:
tamam ledo bundan sonra dikkat ederim arka arkaya yazmamaya.Forumları o zmn sondan takip edeyim.Uyardığın için teşekkürler,düzeltmeden haberim yoktu.
Bende sana teşekkür ederim, dikkate aldığın için. (bu seferki sayılmaz:cherry: )
Sen de forumda biraz eskiyince yeni gelenlere, onları kırmadan, forum kurallarını anlatırsın...
Bide bu piaggio forumuna daha kısa yoldan nasıl ulaşabilirm,aratarak buluyorum da
sayfanın yukarısında "konu seçenekleri" var, oradan "abone ol" tıkla ve bu sayfaya abone ol. Sonra "hızlı menü" den, "aboneliklerim"i seç. Onun içinde bu sayfayı bulursun.

çok teşekkürler ledo.HMMM çok şey sordum ama bişi daha sorayım da kurallar bozulmasın.Geçen de aynı hataya düştüm,kendi yazdığım forumu heralde silemiyorum fakat değiştir dediğimde renk falan da seçtim,ama yeni forum olarak yanıtladı neyse bundan sonra ecel soruları yok hadi eywallah

thutkhuss' Alıntı:
çok teşekkürler ledo.HMMM çok şey sordum ama bişi daha sorayım da kurallar bozulmasın.Geçen de aynı hataya düştüm,kendi yazdığım forumu heralde silemiyorum fakat değiştir dediğimde renk falan da seçtim,ama yeni forum olarak yanıtladı neyse bundan sonra ecel soruları yok hadi eywallah

Bu sorunu çok iyi anlayamadım, ancak tahminime göre yazdığın bir yazıyı "çerçevesi" ile beraber ortadan kaldırmak istiyorsun. Bu da mümkün değil, sadece mod'lar yapabilir. Ancak "düzeltme"den girip, çerçevenin içini tamamen silebilir veya içine başka bişey yazabilirsin. :rendeer:

ok ledo saol,Bu arada bi muahbbet açalım diyorum ben,herkes onunla ilgili birşey söylesin.bu aralar pek birşey konuşulmadı neyse kaçtım byes

Vespa Et2

SELAM
Bende aranıza katılmak üzereyim inşallah

VESPA ET 2 hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Bende vespa et2 almayı düşünüyorum bir tane buldum 2003 model

ben sıradan scooterlardan almak itemiyorum almışken kendi sınıfında kalsikleşmiş bir motor olsun istedim

ancak bunlar 50 cc'ymiş doğrumu acaba 50 cc olsa bile siz ne dersiniz kullanışlı olurmu ,alırsam bu benim ilk motorum olacak

birde piyasa fiyatları ile ilgili bir bilginiz varmı

TEŞEKKÜRLER

Saligüreli senin özeline bir mesaj attım. Motorumu satmak istiyorum. X9 250 2005 model 6500 km'de 13/07/05 trafiğe çıkışlı özelinden bakarsan telefon numaralarımı verdim

Ortalık çinli motorlarla doldu, üstelik herkes motor almaya başladı. Kask almadan motor alanlara gıcık oluyorum. Kalitesiz işçiliğe gıcık oluyorum.

Yeri değil ama söylemek istedim, ne de olsa bizbizeyiz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar