emrin olur kardeşim zaten herzaman ne zaman müsait olursanız ordayız :rendeer:
Lavaboda çorap sıkarken karşılaştığım arkadaşlar kimlerdi?![]()
ben o sırada lavaboda olanlardan biriyimbu arada biri bana cektiğim fotoğrafları nasıl ekliyebiliceğimi anlatabilirmi bi yerde anlatılıyodu ama bulamadım
![]()
ben o sırada lavaboda olanlardan biriyimbu arada biri bana cektiğim fotoğrafları nasıl ekliyebiliceğimi anlatabilirmi bi yerde anlatılıyodu ama bulamadım
![]()
bakışlara bakın ya
nasılda yakışmış motora
unutmadan İlker&Burçin çiftine muhteşeeemmmm kekleri, cadıma da dolmaları için teşekkür ederim.
cousinecruis yardımın ıcın cok saoll:mrgreen:
bende memnun oldummm:cat:
Güzel bir gündü. Fuarda çok bişe yoktu ama bizim stad süper eğlenceliydi. Bütün arkadaşları gördüm iyi oldu. Arada standta satış bile yaptım, Alper'den komisyon istiyorum ama öpücük bile vermiyor ne yaparsın![]()
Neyse ki o yağmurda herkes sağ salim varmış evine. Ben sıcak arabamda gittim geldim valla kusura bakamsın kimse çıkarmadım motoru diye
Akşam bendeki fotoları da atarım heralde ama emomen'in ilginç pozları var bende çok kötü yakaladım hehe![]()
güzel bir kahvaltı oldu katılan herkeze teşekkürler
resimler bukadarcıkmı ya oooo çok yavaşsınız çokkk :cherry:![]()
kuyucadisi sen dolmami getirdin yahuu?.alacagin olsun insan 50 kisilik falan sarardi,ben senin yapmis oldugun dolmadan tadamadim .umarim cok sey kacirmamisimdir,ale:kendine iyi bak:cherry: