pazar kahvaltısı ve fuar resimleri (resim ekleyiniz)

Afiyet olsun arkadaşlar. :) Bu yağmurlu günde iyi eğlenmişsiniz fotolarda çok güzel elinize sağlık.

yaw fotoğrafları nasıl yüklüyorduk bende cektiklerimden bir kaçtane eklemek istedim ama :) bunun anlatıldığı bir yer vardı sanırım ama ben bulamadım simdi :(

Motosikletimle gelemedim gelememis olmanin sevinci vardi cunku bir gun evvel Akraba ziyareti icin fuara gelecegim gunden bir gun erken geldim.Akraba ziyaretimde olmus oldu bu vesile ile.pazar oglen civari oradaydim.Kafilemizin buyuklugunu her katilisimda gormekdeyim.cosku giderek buyuyor.Daha nice kaliteli eylemlere arkadaslar.deli_mavihepinizi cok seviyor...motosikletle katilamadim ancak yuregim hep sizlerleydi.umarim kahvalti donusu kulaklariniz cinlamisdir...

Ve Florya İbb tesislerine gidiş...

Şimdilik bu kadar ancak devamı var onlarıda en kısa zamanda ekleyeceğiz upload ta problem yaşadıkta :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooooh kimler var kimler loly hanım turgay bey gürkan bey Wuuu Diorm :)

pazar gunu o kadar ıslanmama ragmen sızlerle bırlıkte olmaktan cok keyıf aldım herkese buradan tesekkurler. Alper (Alpertım olmayan Alper:) )

ya o yagmurda gidenlere helal olsun biz 4 kişi sözde gidicektik ama o yagmuru görünce vazgeçtik ki en dogrusunu yaptık bence zaten hastaydım kesin beter olurdum biraz foto ekleyinde gitmiş kadar olalım)

serkan ıslanmanın danıskasını yasamısım:) elbıselerımle dus almak gıbı bı olay:)
ama ne olursa olsun bence ıyıydı abı hıc degılse guzel bır hatırası var:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gözünüz doysun :mrgreen: Fuara da gelemedik kahvaltıya da bu sene :pale: Neyse havalar düzelsin acısını çıkartırız daha sucuk yupıcaz sahilde di mi di mi Gürkan Ağabey :queen:

Arkadaşlar bu güzel pazar gününde :) katılım gösteren/gösteremeyen yüreği bizimle olan tüm mt dostlarımıza teşekkürler...

Sabah saat aslında 08:21 ama 1 saat geri alınmamış :) Haremde diğer arkadaşlarla buluşmamız ve Feribot serüveninin başlangıcı...

Ah be abicim nasıl kırıldı kaskın vizörü :(

Burak abicim seni tanıdığımız için inan çok memnun olduk.:)

Bende sizleri tanıdıma çok memnun oldum.Allah bir yastıkta çokkkkkkkkkk uzun ömürler versin. Bu dostluk burda bitmezzzzzz.:)

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gözünüz doysun :mrgreen: Fuara da gelemedik kahvaltıya da bu sene :pale: Neyse havalar düzelsin acısını çıkartırız daha sucuk yupıcaz sahilde di mi di mi Gürkan Ağabey :queen:

emrin olur kardeşim zaten herzaman ne zaman müsait olursanız ordayız :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar