pazar kahvaltısı ve fuar resimleri (resim ekleyiniz)

arkadaşlar son senlerde gittiğim en güzel demiyorum çünkü ilgi fazla yoktu ama

en en en en eğlenceli fuardı kahvaltıya arbayla gelen arkadaşları kınar(alper_tim başta) bu yağmurda süper ıslanmanın keyfini kaçırdığınız için üzülüyorum
resimde yağmur belli olmuyor tabiki fakat rüzgarla birlikde çok güzel yağıyodu

http://img172.imageshack.us/img172/1041/img0017ag7.jpg

ehliyet yeni , motosiklet yeni havada korkuttu gebzeden zor olacaktı.. mecbur arabayla geldik ama gerçekten içimde kaldı benimde.. umarım diğer fuara motosikletlerimizle gelebiliriz.. özendim valla... foto süper..

siz o yağmurda birde beni görmeliydiniz.... fuar dönüşü yollar felaketti....

2. köprüden geçtim... hava LODOS!!! korkunç kötü bir hava ve emanet aldığım motorda birden arıza çıkardı.... devamlı gaz kesti.... 50-60 kmh arasında gittim taaaa.... uğurmumcu mah. kadar!!!!

yağmur,rüzgar,fırtına.... ve bolca açık alan... lodos bir vuruyor,hooooooop orta şerit.... gaz basamıyorum gitmiyor,yavaşlıyorum olmuyor!!!!

offf allahım:(

ama bunca güzel insan için her şeye değerdi ve değdi....

iyiki varsınız!!!!

yahu gördüğüm o arkadaş VASCO'ymuş.... hatta ben birine sordum vasco nerde diye.... tüh yaa..... adamcaaz burnum dibindeymişte görmemişim.... ama o anlarda yaka kartında yoktu!!!!!

neyse; kısmet değilmiş.....

Son düzenleme:
vasco'yla fuarda kaç defa karşı karşıya geldik... hatta birşey oldu konuştuk bile....

Aygül;

Keki beğendiğine sevindik afiyet olsun ...

Gürkan Abi;

Mt de ilk buluşmamız diyebiliriz ama sensiz bir toplantı düşünemiyoruz:)

Burak Abimiz;

Hareket nereyeyse Anadolu yakasından bundan sonra hep birlikte yola çıkıyoruz değilmi :) Bu arada bu dostluk bitmez demişsin ya yandın abi dışarıdada fuarlardada dibindeyiz ayrılmayız walla :)

kek aygüle ilaç gibi geldi kahvaltıda yapamamış saten :p

elinine saglık kek çok güzeldi :rendeer:

Kuyucadısı afiyet olsun yiyen herkese demekki bundan sonra toplantılarımızın kek sorumluları biziz :):):)

Ah be bir gidebilsem fuara.:pale:Katılanlara ve fotoğraf paylaşanlara teşekkürler.

yahu bizim MT olarak bi fotoğrafımız vardı...

cemil-cümle çekildiğimiz,millet alt alta çıkmıştı....

kim çekmişti acep?

yahu gördüğüm o arkadaş VASCO'ymuş.... hatta ben birine sordum vasco nerde diye.... tüh yaa..... adamcaaz burnum dibindeymişte görmemişim.... ama o anlarda yaka kartında yoktu!!!!!

Vascoyu göremediysen sana hiçbişey diyemem abi
tam anlamıyla kör olman gerekiyodu :p
o cüsseyi nasıl göremezsin yaa:queen:

Elbet,

Aygül;

Keki beğendiğine sevindik afiyet olsun ...

Gürkan Abi;

Mt de ilk buluşmamız diyebiliriz ama sensiz bir toplantı düşünemiyoruz:)

Burak Abimiz;

Hareket nereyeyse Anadolu yakasından bundan sonra hep birlikte yola çıkıyoruz değilmi :) Bu arada bu dostluk bitmez demişsin ya yandın abi dışarıdada fuarlardada dibindeyiz ayrılmayız walla :)

Aynen nerde haraket biz orda birlikteyiz, olmadımı ''haraket'' yaratırız (ama sizin motor yavaş gidiyor hızlı alın bir tane dimi burçin :)).Başımın üstünde yeriniz var ama hepsi o kadarmı birlikteliğin, olmadı evede beklerim.:)

Son düzenleme:
İlker abi kekten bende yedim masada beni ye beni yee duruyordu dayanamadım :mrgreen: Harika olmuştu elinize sağlık.

biz size yetişemedik maalesef.. ama kahvaltı yapabildik.. inşallah diğer fuara.. :)

Sizde Gebzeden mi geldiniz? :mrgreen:

Son düzenleme:
valla ortada bir kek duruyordu ben atıştırdım tadı gayet güzeldi ellerinize sağlık ilker&burçin :cat: :cat: :cat:

ayberk abi geçmiş olsun!!! o gün sende bi şanssızlık vardı neyseki sağsalim ve hepimiz gibi ıslak bi şekilde evine gidebilmişsin :cherry:

Asden resimlerin cok güzel , müthiş yakalamışsın mimikleri :mrgreen:
Gürkan abi DN üzerinde nasıl durmuş öle bittim valla o resme:mrgreen:

Seni tanımak güzeldi umarım tekrar görüşme fırsatı buluruz :)
Gürkan abi cantalı resmi ilk verenlerden,Hamamda onunla görüşecez artık bende onun firikiklerini yakalarım ..:queen:
Ben de seni tanıdığma memnun oldum hamamda görüşürüz artık bir kese atarsın o kadar yağmurdan korudum seni:)
Aslında birinde su geçirmez fotoğraf makinesi olsa süper olurdu ya hamamda gürkan abimi çekerdik bol bol :)

Ben de seni tanıdığma memnun oldum hamamda görüşürüz artık bir kese atarsın o kadar yağmurdan korudum seni:)
Aslında birinde su geçirmez fotoğraf makinesi olsa süper olurdu ya hamamda gürkan abimi çekerdik bol bol :)

Hamamda görüşürüz o zaman güzel ve eglenceli olacak :mrgreen: Senin istedigin kese olsun Masis ne güne duruyoz::friends:

Gürkan abinin frikikini cekene benden kese.:cat:

çok şey kaçırdın :p
cadı aslında 50 kişilik yapmış ama biz 50 kişiye bedeldik bunu atlamış :)

Neyse bir daha ki sefere inşallah.yeni bir gezi olursa cadının dibinden ayrılmam.:cherry:

2. köprüden geçtim... hava LODOS!!! korkunç kötü bir hava ve emanet aldığım motorda birden arıza çıkardı.... devamlı gaz kesti.... 50-60 kmh arasında gittim taaaa.... uğurmumcu mah. kadar!!!!

yağmur,rüzgar,fırtına.... ve bolca açık alan... lodos bir vuruyor,hooooooop orta şerit.... gaz basamıyorum gitmiyor,yavaşlıyorum olmuyor!!!!

ama bunca güzel insan için her şeye değerdi ve değdi....

iyiki varsınız!!!!

dostum sana maske verecektim birden kayboldun yahuuu.:queen:
kask işini ne yaptın vizor gümlemiş hani

Son düzenleme:

.....

Kardesım gecmıs olsun boyle talıhsızlıkler yasamazsın umarım son olur.

Bu arada ben kekın K'sını gormedım.:)
Bır ara ruzgar gıbı ıncır gectı ondanda nasıplendım tabıı.
Serkan kekı gormussun kardesım bı haber vermıosun bea.:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar