pazar kahvaltısı ve fuar resimleri (resim ekleyiniz)

resimlere devam

cerrahi sana artçı olmam kardeşim sakıncalı:)

bay moto ve kuyucadısı

Resimler gerçekten cok güzel kahvaltıya gelen bütün arkadaşlara teşekkürler.
Güzel ve eglenceli bir gündü :)
Gürkan abi SS üzerinde iyi tutunuyon valla hiç kaymassın:queen:

Her sene olduğu gibi bende oğlumla yine başbaşa fuardaydık..
Birkaç fotoda benden..:cat:

Ne kadar şanslıdınız :cat: biz biraz uzak kaldık o nedenle gelemiyoruz :salut: Kıskandım sizleri :cyclopsan

ben o sırada lavaboda olanlardan biriyim:) bu arada biri bana cektiğim fotoğrafları nasıl ekliyebiliceğimi anlatabilirmi bi yerde anlatılıyodu ama bulamadım :(

Memnun oldum arkadaşım :mrgreen:

Resimleri yüklemek için;

1) www.imageshack.us e giriyorsunuz,
2) Göz at'a tıklayıp bilgisayarınızdan resim neredeyse onu seçiyorsunuz,
3) Hemen altında resize image seçeneği ve yanında onu seçiniz,
4) Resize image yazan yerin hemen sağında kutucuk var ona tıklayıp 800x600 for message boardsı seçin,
5)Host it! i seçin, ve bekleyin..
6)Çıkan sayfanın en altına inin 4 tane kutucuk oalcaktır. İlkini ( hotlink for forums(1) yazanı seçiniz kopyalayınız.
7) forumda mesaj yazdığınız yere o linki yapıştırın resminiz artık sitede gösterilmeye hazırdır.

Bu işlemleri diğer resimler içinde yapınız, ve forumda mesaj yazdığınız yere yapıştırınız

yada ;

http://www.motosiklet.net/forum/for...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

Hoşçakal :rendeer:

Güzel bir gündü. Fuarda çok bişe yoktu ama bizim stad süper eğlenceliydi. Bütün arkadaşları gördüm iyi oldu. Arada standta satış bile yaptım, Alper'den komisyon istiyorum ama öpücük bile vermiyor ne yaparsın:)

Neyse ki o yağmurda herkes sağ salim varmış evine. Ben sıcak arabamda gittim geldim valla kusura bakamsın kimse çıkarmadım motoru diye:)
Akşam bendeki fotoları da atarım heralde ama emomen'in ilginç pozları var bende çok kötü yakaladım hehe:)

bakışlara bakın ya
nasılda yakışmış motora

unutmadan İlker&Burçin çiftine muhteşeeemmmm kekleri, cadıma da dolmaları için teşekkür ederim.

@Blackpanther
allah torunlarını görmeyi nasip etsin babası, maşallah :)

Evet ya, kuyucadısı cumartesi bahsetmişti onlardan, kahvaltıya biz geç kaldık. Varmıydı herkese?

Kalmadıysada düşüncesi için bile kendisine teşekkür ediyorum :rendeer:

Son düzenleme:
cousinecruis yardımın ıcın cok saoll:mrgreen:
bende memnun oldummm:cat:

Güzel bir gündü. Fuarda çok bişe yoktu ama bizim stad süper eğlenceliydi. Bütün arkadaşları gördüm iyi oldu. Arada standta satış bile yaptım, Alper'den komisyon istiyorum ama öpücük bile vermiyor ne yaparsın:)

Neyse ki o yağmurda herkes sağ salim varmış evine. Ben sıcak arabamda gittim geldim valla kusura bakamsın kimse çıkarmadım motoru diye:)
Akşam bendeki fotoları da atarım heralde ama emomen'in ilginç pozları var bende çok kötü yakaladım hehe:)

Asden bunu bana yapamassın ne olur bak valla 2 gündür düşünüyom acaba koyarlarmı diye :salut:
Esin ve Gürkan abi cekmiş o resmin aynısından nasıl olacak bilmiyorum..

güzel bir kahvaltı oldu katılan herkeze teşekkürler :)

resimler bukadarcıkmı ya oooo çok yavaşsınız çokkk :cherry: :p

kuyucadisi sen dolmami getirdin yahuu?.alacagin olsun insan 50 kisilik falan sarardi,ben senin yapmis oldugun dolmadan tadamadim .umarim cok sey kacirmamisimdir,:pale:kendine iyi bak:cherry:

kuyucadisi sen dolmami getirdin yahuu?.alacagin olsun insan 50 kisilik falan sarardi,ben senin yapmis oldugun dolmadan tadamadim .umarim cok sey kacirmamisimdir,:pale:kendine iyi bak:cherry:

çok şey kaçırdın :p
cadı aslında 50 kişilik yapmış ama biz 50 kişiye bedeldik bunu atlamış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar