Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti

kanka bişi dicem ...kolumdaki saat İsviçre malıdır..o motorun şu anki fiyatından bile fazla ediyodu...2.elde yarı yarıya düştü :pama sattım Pıaggıo almıştım fi zamanda ona ek yapmıştım vs...:cherry:

8fphqpv.png

sonra da baban kızınca, tıpış tıpış gidip bayiye geri vermiştin. :bounce:

822vh21.jpg

Son düzenleme:
sağol Kıldiken abi benim egoyu iyice zirveye çıkardın...:)valla öle oldu abi...1000 km diye Park Ormandaki test motorunu vermişlermiş bana...bende kekim yedim valla...dankek...:p

valla öle oldu abi...1000 km diye Park Ormandaki test motorunu vermişlermiş bana...bende kekim yedim valla...dankek...:p

vay keko :queen::queen::queen:
gitti bütün karizma.. yukardaki hava tabancalı, lombardinili fotolar kıla gitti. :queen::queen::queen:

yeter bu gecelik sana.
yarın çatalca-karaburun- ormanlı falan tura çıkacaz. usçuk falan yapacaz.
eyleme beni.
hadi çüs yııvrım.:rendeer: kekom benim... :queen::queen::queen:

Allah razı olsun senden gardaşım...sana gelicem...sana akıcam...Edirneye gelicem...sadece senin için şorşak...:queen:

parça derinden ve damardan enjekte ...bayılırım...yannız Corç Maykıl gey he unutma...sakata gelmeyekde sora...:cherry:

gel amca başımın üstünde yerin var ama lanborghiniyle gel bi tava ciğeri yiyelim senle popstar yarışmasına edirneden özel ciğerci getirdiler bülent ersoy kaçırmış adamı yetiştiremiyomuş.:p

gey olduğunu duyunca herkezin hayalleri yıkılmıştı geyler hariç.:p

vay keko :queen::queen::queen:
gitti bütün karizma.. yukardaki hava tabancalı, lombardinili fotolar kıla gitti. :queen::queen::queen:

yeter bu gecelik sana.
yarın çatalca-karaburun- ormanlı falan tura çıkacaz. usçuk falan yapacaz.
eyleme beni.
hadi çüs yııvrım.:rendeer: kekom benim... :queen::queen::queen:

çüşşş...dehh..pardon abi bi beni arasana garagtersiz pardon sevgili abicim...yav ALlah taş yapar çarpılırsınız...bi bana ulaş abi...harekat saat ve yeri lütfen özelden...537 335 22 33 ara beni boya beni...sen nümroyu değiştirdin naptım bilmiyom...bi masac at belki de akarım alemlere...kim kim yazıver...

gel amca başımın üstünde yerin var ama lanborghiniyle gel bi tava ciğeri yiyelim senle popstar yarışmasına edirneden özel ciğerci getirdiler bülent ersoy kaçırmış adamı yetiştiremiyomuş.:p

gey olduğunu duyunca herkezin hayalleri yıkılmıştı geyler hariç.:p

abi araclar İstanbıl dışına çıkmaz...hepsinde uydu kontrol var...patron anlar ebeme çam ağacı diker valla...nereye öle...izin istesem zaten kovar...bu ne cesaret diye...:queen:

motörümle tabi hor görüyon beni Lambo istiyon ...ye kürkümm ye dünyası naparsın...

çüşşş...dehh..pardon abi bi beni arasana garagtersiz pardon sevgili abicim...yav ALlah taş yapar çarpılırsınız...bi bana ulaş abi...harekat saat ve yeri lütfen özelden...537 335 xx xx ara beni boya beni...sen nümroyu değiştirdin naptım bilmiyom...bi masac at belki de akarım alemlere...kim kim yazıver.....

sana uymaz.
uysa haber verirdim zaten. :rendeer:

vay bee yakışır abi sana, mete abi ilk cumartesi seni ziyarete geliyorum haberin olsun, gelidiğimde porsche, mercedes, bmw ve infinity kapının önünde hazır olursa sevinirim :mrgreen:

mete abi sende otobis şoferi tipi varmış heral yaw yeni farkettim :p

Geyiği bol atraksiyonlu bir topak olmuş...:cherry:

kurunun (kuruyada benzemiyo ya neyse) ne işe yaradığını sordum ve geri çekildim mete...:cherry:

ben diablo patron felan bi yana bıraktım, 110 ile giderken tek ellede foto çekmeye çalışan,senin tipini merak ediyorummm ve hayal ettikçe gülmekten yarılıyorum ayuuuu:)

yanında da Nuri Alço hediye olsun :cherry: müzik fon müziği olsun arka plan:mrgreen: :rendeer::rendeer:

kanka ben sana bak ne önereceğim...Cansu Koç tan...Boşu Boşuna...yı dinle eski şarkıdır..

Alevi değilim ama sazın hakim olduğu bu tarz müzikleri çok severim...Aleviler şanslı...sazı konuşturular valla...kültürün içinde olan bişey hayranım...

www.muzik1.biz

C den Cansu Koçu seç...Boşu Boşuna 3.parça...

vay bee yakışır abi sana, mete abi ilk cumartesi seni ziyarete geliyorum haberin olsun, gelidiğimde porsche, mercedes, bmw ve infinity kapının önünde hazır olursa sevinirim :mrgreen:

ipnator kanka çapırdım gelmedin:queen:motorun olsaydı nah gelmezdin ama her hafta sonu dışarıda heleki bu güzel havada...dötün kalktı artık artcı olmak istemiyon...kendi motorunla aleme akmak niyetindesin...sen dün kask takamazdın len kapcık...:queen::wiinkk::rendeer:seviyom lan seni kanka...ben genelde böle sevmem kimseyi...:wiinkk:

valla olabilir...Kaymon şoferide diyolar bana..şofer şişko olur kanka kıçı büyük olur...:p

kurunun (kuruyada benzemiyo ya neyse) ne işe yaradığını sordum ve geri çekildim mete...:cherry:

vay abim kuru derken kuru sıkı değil...:pBrownıng 9mm...:p

kimil zararlilarinin digerleri yok topic'te ,onlarida beklemek lazim :)

onlar artık pert oldu kanka...ellerine verdim cevabı...:queen:

ben diablo patron felan bi yana bıraktım, 110 ile giderken tek ellede foto çekmeye çalışan,senin tipini merak ediyorummm ve hayal ettikçe gülmekten yarılıyorum ayuuuu:)

ben nası kasılıyom görmelisin...mutlak yakalamalıyım yakalıcam diye...foruma yazarım bunu hesabı epmek çıktı hesabı kasıl babam kasıl...:queen:

Son düzenleme:
yanında da Nuri Alço hediye olsun :cherry: müzik fon müziği olsun arka plan:mrgreen: :rendeer::rendeer:

batu kanka nuri alço fazla ağır gelir meteye harcanır nuri babanın yanında
baksana ne diyo "baba yarısıyım ben" :p
http://www.youtube.com/watch?v=V9QS5uK_-1U

kamyon söferi olim ne ottobüsü:p yallah şöfer

magnum blow f92 galiba o:silent:

kimil zararlilarinin digerleri yok topic'te ,onlarida beklemek lazim :)

taygır ve bbaday mı oluyo o kimillar kanka:p sende haklısın böle kitleycek kimse yok olmayınca herkez meteye kitliyo:p

şey geldi aklıma ya hanı kemal sunalın filminde varya 0302 şoferinin kafasına yoğurt geçiriyodu o şofer de mete abey gibiydi...aslında 0302 koltuğuna yakışır :p

şey geldi aklıma ya hanı kemal sunalın filminde varya 0302 şoferinin kafasına yoğurt geçiriyodu o şofer de mete abey gibiydi...aslında 0302 koltuğuna yakışır :p

o şoferlerin sen Dinlenme Tesislerindeki havalarına heç şahit oldunmu...padişah gibim hepsi valla...:p

o şoferlerin sen Dinlenme Tesislerindeki havalarına heç şahit oldunmu...padişah gibim hepsi valla...:p

abi onu bırak sen önceden neoplan otobüslerinin çıktığı zamanları (ulusoy zamanı) görcektin adamlar airbus pilotu gibiydi ya ağzımız açık kalırdı tabi ben küçüktüm o zamanlar bide yakalara rütbe yapıştırıyolar beyaz gömlek artı güneş gözlüğü...garibim 403 kullananlar ağızları açık bakıyodu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar