Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti

Konu yüksek voltajda geyik içerir öncelikle haberiniz olsun...

hayatı ekşın yaşayan ben ve paranın her türünü bünyesinde barındıran değerli patronum bu akşam köprü çıkışında şahsımı taciz etti yolda...:pD&B Motor Ümraniyeye giderken bide baktım yanımdan teğet geçti biri...ula noluyo demeden dümdüz gitmeye başlamadan patroncağızım olduğunu anladığım iyi oldu...:queen:

kendisi biraz zevk sahabıdır...bendenizde onun makam şoferiyim...:palmış Lombak...canı sağolsun...onun arabası benim arabam...:pneyse bende kaptırdım ...trafik sıkışık olduğu için tabi solda sıkıştı kaldı...kornaya basıyorumki biraz yavaşlasın foto çekeyim...ama yok abi...taze gelin gibi kıpır kıpır bi ileri bir geri...yakalayamadımda zaten...eh be patron kedinin fareyle oynadığı gibi oynadın benle ...:pale:abi yakalamak ne kelime...plakasını okudum sadece...sever beni abi kardeş gibiyiz...:)

cep telden anca bu...:pale:

bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon...bi ara napıyom lan ben dedim...:queen:

arac 98 model DIABLO VT Roadster...530 beygircik...yani 530 beygiri (TIGERMBZ::BBADAY:p KILDİKEN..)bir araya getir ederi o işte...:queen:

bakmayın 10 yaşında araba 140 bin öro istiyoz...parayı getir arabayı götür...:p

abı patrona sorsana benı evlatlıkalır mı?:p bu arada bıze akıl veren mete abımız 110 la tek elle hıc yakıstıramadım :queen:

amca hep çakma fotolar gördüğün herşeyin fotosunu çekiyon patronun diyon nasıl patronmuş bu ya merak ettim kendi lamborghi nilerle geziyo sen evde açlıktan yorganları kemiriyosun:p

abı patrona sorsana benı evlatlıkalır mı?:p bu arada bıze akıl veren mete abımız 110 la tek elle hıc yakıstıramadım :queen:

:pçok sakıncalı bi durum...:p

amca hep çakma fotolar gördüğün herşeyin fotosunu çekiyon patronun diyon nasıl patronmuş bu ya merak ettim kendi lamborghi nilerle geziyo sen evde açlıktan yorganları kemiriyosun:p

hehe...ulan ruhsat fotokopisinimi istiyon caretta caretta....:pneyse valla canon vido kemıra aldım bundan sonra çekelim anasını satayım...yutubedeb izleyin...bu ay sonuda bi arac teslim alıcam yazmıştım topiğe...onuda vidoya çekelim bari...uraşamam ben lan sizle...:cherry:

Bu Bir Reklamdır...:queen:

abı sen ısle ugrasıyon karanlık ısler falanmı arabalar lamborgınıler ne ayaksın abı sen:mrgreen::queen: korktum valla senın yuksek yerlerde hummer jeeplerı olan arkadaslarında vardır:rendeer:

şoferim ülen...makam şoferi...şofersin didiler gız vermediler...mal şofer..:p

şimdi sen şöferlik yaparken o filmlerdekı gıbı sıyah şapka fanlanda takıyomusun:queen:(kızmıyosun dıme)

bize ne olm senin patrondan. :farao:
sen bittin de patronun mu kaldı? :queen: selam söyle... :queen:

şimdi sen şöferlik yaparken o filmlerdekı gıbı sıyah şapka fanlanda takıyomusun:queen:(kızmıyosun dıme)

mete handros kızmaz kızarır:p hem görmedin mi bazen foto felan koyuyo bi tane kırmızı kravatı var:p amca patronla aran nasıl ense tokat, ..te parmak hesabımı:p

bir kuru makina taşıyom kanka sana yeminlen...mertlik bozuldu ama naparsın...:p

İşte Kıldiken ve Sato Caretta Caretta canlısının hor gördüğü şofer Mete Van Der Baltazar...Şovv başlasınn...

sadece kırmızı deel pempe kıravatımda var...:mrgreen:

silahı görünce korkmayın yavrular...:queen:gencler işim gereği taşıyom yani...:cherry:

alın size insan halim...az tebessüm edem dedim...:p

amca bu nasıl iştir yaa sen şöfersinde senin patron ne iş yapıo porş lar mercedesler lambo lar felan ferrariside varmı bide o kuru deil:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senin patron ne iş yapıyo abi, hurdacı mı?

abimsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:cherry:

valla kanka gencleri tavlamak kolay silahla...seni çağırsam gel iş var desem cebine 10.000 ytlyi koysam adam yaralarsın valla...Kurtlar vadisi hesabı...böyle bu işler...:p20.000 ytl versem veya altına Hayabusa çeksem bi dene rahip vurursun...:queen:

yav abi aslında ben korumaydım...sonradan şofer oldum..:pale:

amca bu nasıl iştir yaa sen şöfersinde senin patron ne iş yapıo porş lar mercedesler lambo lar felan ferrariside varmı bide o kuru deil:p

yeğenim aklını ziyan etme böle şeylerle...para onda işte daha ne...karıştırma mevzuları...:cherry:ferrari var dicem şimdi inanmıcaksın...

34 FB 1001 e bak bi sorgulamalardan......:queen:aklını kaybedicen zaar...zengin mali biziç çeneyi yordu valla...:queen:

geçmişini unutma...:bounce:

8ebmdjr.jpg

Senin patron ne iş yapıyo abi, hurdacı mı?

evet abi altın elmas hurdalığı var...madende sebil...:queen:

abi bana verdiği maaşı yazsam altınıza edersiniz...neyse yazmim...3 kuruşa talimiz işte...:pale:canı sağolsun...adamdır benim petron...sevgi saygıda asla kusur etmem...

geçmişini unutma...:bounce:

8ebmdjr.jpg

hayıııııııııııııııııır olamaz bu photoshop fake bu arkadaşlar sahte inanmayın. bu gerçek deil dimi amca hayallerimi yıktın:pale:. bide ateşli silahlar mevzuna fazla dalma beni 2 kez uyardılar 3. cüde kapı dışarı koyarlar:p

ne kurtları be abı olesıne dedık abımsın dıe, ben cbr cımyım bıkere senın gıbı abım yok :p bu arada abı oyle katakullı ıslere karısma sen bıze lagzımsın:queen: sen olmasan kıme satascaz bız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar