- Konu Yazar
Konu yüksek voltajda geyik içerir öncelikle haberiniz olsun...
hayatı ekşın yaşayan ben ve paranın her türünü bünyesinde barındıran değerli patronum bu akşam köprü çıkışında şahsımı taciz etti yolda...
D&B Motor Ümraniyeye giderken bide baktım yanımdan teğet geçti biri...ula noluyo demeden dümdüz gitmeye başlamadan patroncağızım olduğunu anladığım iyi oldu...:queen:
kendisi biraz zevk sahabıdır...bendenizde onun makam şoferiyim...
almış Lombak...canı sağolsun...onun arabası benim arabam...
neyse bende kaptırdım ...trafik sıkışık olduğu için tabi solda sıkıştı kaldı...kornaya basıyorumki biraz yavaşlasın foto çekeyim...ama yok abi...taze gelin gibi kıpır kıpır bi ileri bir geri...yakalayamadımda zaten...eh be patron kedinin fareyle oynadığı gibi oynadın benle ...
ale:abi yakalamak ne kelime...plakasını okudum sadece...sever beni abi kardeş gibiyiz...
cep telden anca bu...
ale:
bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon...bi ara napıyom lan ben dedim...:queen:
arac 98 model DIABLO VT Roadster...530 beygircik...yani 530 beygiri (TIGERMBZ::BBADAY
KILDİKEN..)bir araya getir ederi o işte...:queen:
bakmayın 10 yaşında araba 140 bin öro istiyoz...parayı getir arabayı götür...

hayatı ekşın yaşayan ben ve paranın her türünü bünyesinde barındıran değerli patronum bu akşam köprü çıkışında şahsımı taciz etti yolda...
kendisi biraz zevk sahabıdır...bendenizde onun makam şoferiyim...
cep telden anca bu...
bu arada ben 110 a çıkmışım tek elde cep tek elde gidon...bi ara napıyom lan ben dedim...:queen:
arac 98 model DIABLO VT Roadster...530 beygircik...yani 530 beygiri (TIGERMBZ::BBADAY
bakmayın 10 yaşında araba 140 bin öro istiyoz...parayı getir arabayı götür...