Patronun Lamborghiniyle Kapıştım Bir Akşam Vakti

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
atın sırtında yaşayan bir pire varmış, at nereye giderse oraya gider dönüşte herkese şuraya buraya gittim deyi hikayeler anlatır hava atarmış.

mete kankam valla sırf geyiksin biladerim,gardaşım sen şoforda olsan sarhoşda olsan ben seni öylede seviyem.Diablo kullanmıştım(need for speedde):queen:sevmedim çok gıç atıyor.Kankam yaza doğru uza buralara güççük civcivimide getir felekten bir tatil çalalım olmamı yingende selam sülüyor civcivide kocaman öpüyor

geçmişini unutma...:bounce:

8ebmdjr.jpg

Adam geçmişini unutma demişsin iyi demişsinde innovadan indi 150lik cıbıfa bindi hep aynı hamam aynı tas

Not: bidaha her yanından geçen arabanın resmini çekme çakma resimleri koyuyon hava kime ayuu bende yanımdan bi araç geçerken çekeyin kankamın arabası diyeyim işin gücün balon :farao:

abi onu bırak sen önceden neoplan otobüslerinin çıktığı zamanları (ulusoy zamanı) görcektin adamlar airbus pilotu gibiydi ya ağzımız açık kalırdı tabi ben küçüktüm o zamanlar bide yakalara rütbe yapıştırıyolar beyaz gömlek artı güneş gözlüğü...garibim 403 kullananlar ağızları açık bakıyodu :p

bilirim Neoplanları...ama ben SETRA lara hastayım kanka...

http://www.guzelresimler.net/data/media/47/setra_otobus_resimleri.JPG

mete amca izle şunu bi gözünü sevem
ayı beni yedi
http://www.youtube.com/watch?v=3Bnpl1uRIZQ

dohtor bu nee...:p

atın sırtında yaşayan bir pire varmış, at nereye giderse oraya gider dönüşte herkese şuraya buraya gittim deyi hikayeler anlatır hava atarmış.

naparsın işte olayımız bu...yarın işten kovulursak burdan yad ederim...:wiinkk:

mete kankam valla sırf geyiksin biladerim,gardaşım sen şoforda olsan sarhoşda olsan ben seni öylede seviyem.Diablo kullanmıştım(need for speedde):queen:sevmedim çok gıç atıyor.Kankam yaza doğru uza buralara güççük civcivimide getir felekten bir tatil çalalım olmamı yingende selam sülüyor civcivide kocaman öpüyor

OOoo abim aleykümm selamm...abi zor be...ismet kısmet bu işler...bizimde kulağımız sende he...hadi bakalım...:p:wiinkk:müjde bekliyoruz...:p

Adam geçmişini unutma demişsin iyi demişsinde innovadan indi 150lik cıbıfa bindi hep aynı hamam aynı tas

Not: bidaha her yanından geçen arabanın resmini çekme çakma resimleri koyuyon hava kime ayuu bende yanımdan bi araç geçerken çekeyin kankamın arabası diyeyim işin gücün balon :farao:

öyle kanka haklısın ama inan inanma pek tınımda değil zaten......napalım...adımı zhıdır makinamız budur...:pale:

ipnator kanka çapırdım gelmedin:queen:motorun olsaydı nah gelmezdin ama her hafta sonu dışarıda heleki bu güzel havada...dötün kalktı artık artcı olmak istemiyon...kendi motorunla aleme akmak niyetindesin...sen dün kask takamazdın len kapcık...:queen::wiinkk::rendeer:seviyom lan seni kanka...ben genelde böle sevmem kimseyi...:wiinkk:
valla abi bende seni seviyorum ne hikmetse :rendeer: motor olsaydı 5 dk. da yanındaydım şelepsizim :mrgreen:

- Küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede ...

- Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim ben derede...

handros söle patronuna larborghinisine sahip çıksın yoksa bi gün onuda böle sollarlar baka kalır:p:queen::queen:

skodafl7.jpg

- Küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede ...

- Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim ben derede...

Hibinyo Bora işye badi çalışa çalışa kafan büyümedi vicidiın balon oldu...:p

ayy ayy ay ,sen ne zeki bi cocukmusun oyle,bu yasta neler ezberliyo :queen:
23 nisandada oku istersen bunu :p

ben ona ezberleticem kanka merak etme...:p

handros söle patronuna larborghinisine sahip çıksın yoksa bi gün onuda böle sollarlar baka kalır:p:queen::queen:

skodafl7.jpg

la bunu 250 kez gördüm herhalde...:p

hdfuasdhaguasdhfg :queen::queen::queen:

Hoca bilmiyorum gülesim geldi öyle okuyunca bi anda, alınmasın kimse lütfen :cherry::cherry::cherry::cherry:

Rokcı güzeli RENE...sende güzelsin yavrım...:p:cat:

mukemmelsın .....gecmısını unutma muhaahah:queen: mete abı cırak lagzımsa gelırım yanı aklında olsun..:mrgreen:

kanka çırak değilde direkt tetikci lazım...:p

yalan ya o motorun ustunde metehan abı varkeb motorun 110a cıkması mantıklımı sence :silent: :queen::queen:

hehe...128 bilem yaptım...yaaa...:paslında ağırlık rüzgarlı havada işe yarıyor...yere yapışan motor daha hızlı gidiyor...cılız bişey olsan uçarsın valla moturla birlikte...:cherry:

mete handrosun bi tane küflü bi arabası olması lazım yoksa...:p cbf 150 + mete han +110 = lebron james:p

Babam alıyomuş öyle dedi geçen...:p

baba edim o parayı bana ver sana bi gsr 600 alayım...:phayatta binmez motura...nası iş anlamıyom ya...

farklı jenerasyon tabi...ben aractan nefret ediyorum(mecbur kalmadıkca binmem)...peder beyde motosikletden... geçenlerde işe geç kalmış...atla götüreyim diyorum yok binmem...inat ediyo...bi akşam baktım Sanayi Mahallesinde mahsur kalmış arıyo beni al diyo...eli mahkum..:p

sonrada Allah motora kimseyi muhtac etmesin diyo...gecenin 11 inde in cin top oynarken Sanayide öle demiyodun ama peder bey...:queen:

Babam alıyomuş öyle dedi geçen...:p

baba edim o parayı bana ver sana bi gsr 600 alayım...:phayatta binmez motura...nası iş anlamıyom ya...

farklı jenerasyon tabi...ben aractan nefret ediyorum(mecbur kalmadıkca binmem)...peder beyde motosikletden... geçenlerde işe geç kalmış...atla götüreyim diyorum yok binmem...inat ediyo...bi akşam baktım Sanayi Mahallesinde mahsur kalmış arıyo beni al diyo...eli mahkum..:p

sonrada Allah motora kimseyi muhtac etmesin diyo...gecenin 11 inde in cin top oynarken Sanayide öle demiyodun ama peder bey...:queen:

amca işalla hayırlısı olur, istediği arabayı alır işalla. sende arabaya binmem diyosun ama porş ların larginilerin üstünden inmiyon bi kez murat 131 kullan bakalım nasıl fark varmı. işalla dedem(baban) de bi porş alırda sende keyifle binersin:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zenginin malu züürtün çenesini ağrıtırmış :queen: üzerinize alınmayın ortaya salladım öyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar