geçmişini unutma...:bounce:
![]()
abi onu bırak sen önceden neoplan otobüslerinin çıktığı zamanları (ulusoy zamanı) görcektin adamlar airbus pilotu gibiydi ya ağzımız açık kalırdı tabi ben küçüktüm o zamanlar bide yakalara rütbe yapıştırıyolar beyaz gömlek artı güneş gözlüğü...garibim 403 kullananlar ağızları açık bakıyodu![]()
atın sırtında yaşayan bir pire varmış, at nereye giderse oraya gider dönüşte herkese şuraya buraya gittim deyi hikayeler anlatır hava atarmış.
mete kankam valla sırf geyiksin biladerim,gardaşım sen şoforda olsan sarhoşda olsan ben seni öylede seviyem.Diablo kullanmıştım(need for speedde):queen:sevmedim çok gıç atıyor.Kankam yaza doğru uza buralara güççük civcivimide getir felekten bir tatil çalalım olmamı yingende selam sülüyor civcivide kocaman öpüyor
Adam geçmişini unutma demişsin iyi demişsinde innovadan indi 150lik cıbıfa bindi hep aynı hamam aynı tas
Not: bidaha her yanından geçen arabanın resmini çekme çakma resimleri koyuyon hava kime ayuu bende yanımdan bi araç geçerken çekeyin kankamın arabası diyeyim işin gücün balon :farao:
ula mete damardan verdin ayarı içim yandı.naparsın işte olayımız bu...yarın işten kovulursak burdan yad ederim...:wiinkk:
valla abi bende seni seviyorum ne hikmetse :rendeer: motor olsaydı 5 dk. da yanındaydım şelepsizim :mrgreen:ipnator kanka çapırdım gelmedin:queen:motorun olsaydı nah gelmezdin ama her hafta sonu dışarıda heleki bu güzel havada...dötün kalktı artık artcı olmak istemiyon...kendi motorunla aleme akmak niyetindesin...sen dün kask takamazdın len kapcık...:queen::wiinkk::rendeer:seviyom lan seni kanka...ben genelde böle sevmem kimseyi...:wiinkk:
valla abi bende seni seviyorum ne hikmetse :rendeer: motor olsaydı 5 dk. da yanındaydım şelepsizim :mrgreen:
- Küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede ...
- Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim ben derede...
gözünü bende açtın yavrım...bizim mekana geldin elin ekmek gidon gördü...![]()
geçmişini unutma...:bounce:
![]()
- Küçük kurba küçük kurba kuyruğun nerede ...
- Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim ben derede...
ayy ayy ay ,sen ne zeki bi cocukmusun oyle,bu yasta neler ezberliyo :queen:
23 nisandada oku istersen bunu![]()
handros söle patronuna larborghinisine sahip çıksın yoksa bi gün onuda böle sollarlar baka kalır:queen::queen:
![]()
hdfuasdhaguasdhfg :queen::queen::queen:
Hoca bilmiyorum gülesim geldi öyle okuyunca bi anda, alınmasın kimse lütfen :cherry::cherry::cherry::cherry:
mukemmelsın .....gecmısını unutma muhaahah:queen: mete abı cırak lagzımsa gelırım yanı aklında olsun..:mrgreen:
abı patrona sorsana benı evlatlıkalır mı?bu arada bıze akıl veren mete abımız 110 la tek elle hıc yakıstıramadım :queen:
yalan ya o motorun ustunde metehan abı varkeb motorun 110a cıkması mantıklımı sence :silent: :queen::queen:
yalan ya o motorun ustunde metehan abı varkeb motorun 110a cıkması mantıklımı sence :silent: :queen::queen:
mete handrosun bi tane küflü bi arabası olması lazım yoksa...cbf 150 + mete han +110 = lebron james
![]()
Babam alıyomuş öyle dedi geçen...
baba edim o parayı bana ver sana bi gsr 600 alayım...hayatta binmez motura...nası iş anlamıyom ya...
farklı jenerasyon tabi...ben aractan nefret ediyorum(mecbur kalmadıkca binmem)...peder beyde motosikletden... geçenlerde işe geç kalmış...atla götüreyim diyorum yok binmem...inat ediyo...bi akşam baktım Sanayi Mahallesinde mahsur kalmış arıyo beni al diyo...eli mahkum..
sonrada Allah motora kimseyi muhtac etmesin diyo...gecenin 11 inde in cin top oynarken Sanayide öle demiyodun ama peder bey...:queen: