Parkta motosiklet keyfi 180 bin lira!

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Kırıkkale'de araç trafiğine kapalı park alanına motosikletleriyle giren 2 sürücü, bankta oturdukları sırada karşılarında polisi buldu. Dron destekli denetimde tespit edilen 2 sürücüye toplam 180 bin lira idari para cezası uygulandı.​

03 Mayıs 2026 22:58Son Güncelleme: 03 Mayıs 2026 22:58

parkta-motosiklet-keyfi-180-bin-lira-infu.jpg

Videoyu Oynat

Kırıkkale'de araç trafiğine kapalı park alanına motosikletleriyle giren 2 sürücü, bankta oturdukları sırada karşılarında polisi buldu. Dron destekli denetimde tespit edilen 2 sürücüye toplam 180 bin lira idari para cezası uygulandı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik dron destekli denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 2 motosikletli sürücünün araç trafiğine kapalı park alanına girdiği belirlendi. Park içerisinde motosikletleriyle ilerleyen sürücüler, daha sonra bankta oturdukları sırada polis ekipleriyle karşılaştı. Ekipler, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında sürücülere ehliyetsiz araç kullanmak, kask kullanmamak ve yaya yolunda araç kullanmak maddelerinden işlem yaptı. 2 sürücüye toplam 180 bin lira idari para cezası kesildi.

Trafikte güvenliğin sağlanmasına yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Motosikleti
D400
binmesek bıraksak da forumun adını powerpuff boys diye değiştirip birbirimize kedi videoları mı atsak?

bu cezalar ne yahu :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
binmesek bıraksak da forumun adını powerpuff boys diye değiştirip birbirimize kedi videoları mı atsak?

bu cezalar ne yahu :D
Yanlis hatirlamiyorsam internet trafiginin tamaminin 3te 1i kedi fotolari ve videolarindan olusuyormus😂 adim adim black mirror'a😂

Motosikleti
D400
Yanlis hatirlamiyorsam internet trafiginin tamaminin 3te 1i kedi fotolari ve videolarindan olusuyormus😂 adim adim black mirror'a😂

mantıklı. bunlar hep kedilerin beyin yıkama projesi.

bu projeyi hep bu pij başlattı bunu yıllar önce

hq720.jpg

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Len sanki uyuşturucu operasyonu düzenliyorlar dronlar falan
Evet, tipler 5 km oteden farkediliyor, dronsuz da yapistirabilirlerdi😂 bu tipleri yolda gorsek baska yone gideriz, iyi yapmislar. Burada da sahilde parkta yuruyeyim diyorsun, bi bakmissin motosikletli, 2 dk sonra kamyonet, 5 dk sonra araba. Ulan hani parkti burasi. Cocugu ve gotu kollamaktan parki anlamoyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar