Pardon valla çok pardon

şimdi kimin söylediğini unuttuğum bir söz vardı Mehmet Akif sanırsam;

nasil ki cikti su pardon eseklik oldu mubah..

böyle zamanlar için söylenmiş olmalı.

Tamda bunu yazacaktım:cat:.

100 km/h'ın benim için son sürat olduğunu ve araba kullanırkende artık bu hızları çok fazla geçemediğimi söylemek isterim.Zannedersem ruhun ıslahı için yavaş motor şart.Bide bu hızlara alışınca büyük motorda olsa daha fazlası insanın içinden gelmez.Diğer başlıktaki arabacı öküz ama vuran kardeşimizde sağlam giydirmiş.Kendisinde bişey olmadığını tahmin ediyorum ve biraz daha yavaşlamasını umuyorum.

Barış'çım sanada geçmiş olsun abim ama Marmaris'te bile olay buysa memleket pek adam olmaz gibi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Barışım kankam büyük geçmiş olsun,öpimde geçsin gibi olmuş

Süper Moderatör (BBRR)
Saolun öle geçmiş olsun denecek cinsten değildi yaşadıklarım belkide vasat bir sürüşte başımızdan geçip ama kaza veya yaralanma olmadığından es geçtiğimiz türden olayların bu sefer belkide 2 dakilka içinde 3 kere tekrarı dikkatimi çekti..

çıkarmak istediğim sonuç suydu
1 )şehir içi veya dışı kontrollü veya kontrolsüz her kavşak bizler için tehlikelidir .. illa kırmızıyı ihlal edecek biri çıkacaktır..
2) karşımızdaki hatasını anlayıp özür dahi dilese tedbiri elden bırakmamak lazım zira aynı tehlike 20 saniye sonra tekrarlanabilyor
3)kimse bizi adam yerine koymuyor.. biz ne kadar yırtınsakta durum budur ..Bunun çözümü her şeyden önce bu durumu kabullenmekten geçer .. ısrarla ben motocuların dikkate alınmasını sağlayacam mantığı bizi şehir mezarlığından öte götüremez

bu arada Cemal abi satılırmı o motor ya :)
cengiz baba ben senin nicke alışamadım bi türlü ya MoTor iidi be baba

Son düzenleme:
aaa abicim vallahi gelişme var:cyclopsan...en azından pardon demiş adam:rendeer: motosikletinde bi araçolduğunu farketmiş,pardon demiş.camı açıp "kaçsana kenara bilader" :bounce:diyip el kol haraketleride yapabilirlerdi...

esp

Ya böle cıddı olayları kazasız atlatman çok güzel abım, çok sevındırıcı :) Allah hepımızı kazadan korusun :)

aaa abicim vallahi gelişme var:cyclopsan...en azından pardon demiş adam:rendeer: motosikletinde bi araçolduğunu farketmiş,pardon demiş.camı açıp "kaçsana kenara bilader" :bounce:diyip el kol haraketleride yapabilirlerdi...
sen barışı görmedin galiba :mrgreen:öyle el kol hareketi aman yarabbim şaka bir yana haklısın valla nelerle karşılaşıyoruz barış cım geçmiş olsun yaz geldi artık hekez heyecanlı lambur lumbur gidiliyor hem bizim kardeşlerimiz hem oto sürücüleri umarım acı şeyler duymayız bu arada özledim be barışım selam sevgi.....

Ya Barış abi senin bu avatarı ne zaman görsem gülüyorum:queen::queen:

Süper bi atlayış 1o/1o :cherry:

Bu arada olağan sorunlar gelmiş ama arıardına 3 kere olması ..senin şansız gününmüş yok yaw şanslı desek daha yerinde olur :)

Demin de abinin biri orta şeritte kapıyı açtı indi. Güp diye geçirdi bana yıkılmamak için ecel teri döktüm. Soruyo bir de gayet rahat ve sakin:

- ee bir şey war mı ??
+ YOK, Bİ DAHA YAP !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barış abi büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış o eşşek heriflerden burda düzinelerce var pardon abi çok pardon küfür ettim..:p

hepimizi ALLAH kazadan beladan korusun tekeriniz düz bassın yürüyen aksamınıza zeval gelmesin..:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun barış sen alışık olmalısın butür şeylere marmarise selam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar