Ortaköy'de kaza Yamaha Yzf r6

allah rahmet eylesin demekten başka elden bişey gelmiyor malesef:pr:, giden gitti artık, geri döndürülemiyor.sevenlerine sabır diliyorum:salut:

ya Allah kahretsin böyle yapan insanları!!! başlık açılırken içimden inşallah ölen yoktur dedim ama ilk msjda gitti bütün sinirler...
ya arkadaş,çok mu zor içtiğinde direksiyon başına geçmemek?ya arabanla gelme toplu taşıma kullan ya da taksiye bin ne bileyim... resmen ihmal,ne diyeceğimi bilemiyorum ya...

Allah rahmet eylesin.
Bu alkollü ve hatalı sürücü ne ceza alıcak peki mevzuatı bilen var mı??
Dün ben de biraz çıkıp dolandım millet sağlı sollu salak saçma kullanıyo öyle böyle diil yani. Bi tanesi çarpıyodu nerdeyse virajda hatta. Mümkün olduunca cumartesi akşamları motorla çıkmamaya özen gösteriyorum dikkat edin arkadaşlar

keşke dini kanunların uygulandığı bi ülkede yaşasaydım bütün kötü şeylerin kötülük doğuran şeylerin yasak olduğu biyer. içki yasak kumar yasak zina yasak hırsızlık yasak.fıstık gb valla o ülkede kimse ayyaşların arabalarının altında can vermiyodur. vefat eden arkadaşa allahtan rahmet yakınlarına başsalığı diliyorum

Allah rahmet eylesin......alkollu kaza yapanı cinayet sucundan yargılamak lazım ..kasten adam öldurmeye teşebbus...

Allah rahmet eylesin.
Bu alkollü ve hatalı sürücü ne ceza alıcak peki mevzuatı bilen var mı??
Dün ben de biraz çıkıp dolandım millet sağlı sollu salak saçma kullanıyo öyle böyle diil yani. Bi tanesi çarpıyodu nerdeyse virajda hatta. Mümkün olduunca cumartesi akşamları motorla çıkmamaya özen gösteriyorum dikkat edin arkadaşlar

allah rahmet eylesin, her zamanki gibi söylenebilecek başka söz yok.
koromako katılıyorum sana. İstanbul gibi şerefsizi, köpeği bol bi şehirde motor kullanırken saate ve güne de dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Cuma ve cumartesi akşam saatleri çok zorda kalmadıkça ben de çıkmam dışarı. Pazar sabahları ise motor kullanılabilecek en güzel saatler oluyor.

ALLAH rahmet eylesin tamamen maganda bir sürücü tarafından hayatını kaybetti,
yakınlarına baş sağlığı diliyorum...

allah rağmet eylesin boynu kırılmış iç kanamadan ölmüş yoksa kafasındaki kask kormuş boynu kırılmasa aramızda olucakdı şimdi belkide kendi burda kaza yapdım ucuz atlattık diye konu açıcakdı

tekrardan başımız sağolsun..

Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin. Sezonun açılmasıyla hemen hemen hergün kaza haberleri alıyoruz. Gerçekten çok üzülüyorum

Allah rahmet etsin,yakınlarına sabırlar dilerim o alkolü araç kullanana da .............. diyorum ve ALLAH a havale ediyorum....

Allah Rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...

Her türlü önlemi alsanızda, tüm korumalarınız olsa da işte bu tip adi insanlar yüzünden gencecik bir delikanlı hayatını kaybetti...

Arkadaşlar yemin ederim eşimle filan binerken 10 defa düşünmeye başladım artık, nerden ne çıkacak, kim nerden geri gelecek, kim nereye dönecek bu kadar rezil bir trafik olur mu ya..

Araba kullanırken farketmiyordum bu kadar en fazla aynan kırılır kapın çizilir vs. ama motosiklette herşeyi görüyorsun adam direk canına oynuyor...ötesi yok..

İki kaza atlattık ikiside böyle adi şerefsizler yüzünden...33 yaşındayım, 1 çocuğum var ..gittim sattım motoru... Dayanadım bari işe gidip gelirken yavaş yavaş binerim diye hanımı ikna edip bir scoter aldım, trafikte resmen diken üstündeyim İstanbulda...

O adiye ne olacak diye sormuşlar bazı arkadaşlar 2 sene süren bir davadan sonra 50-60 milyar ceza alacak (tabi öderse o da ) arkadaşımız ise canından olduğu ile kalacak...

Allah rahmet eylesin tekrar kendisine ....

Hep söyledim, tekrar söylüyorum Türkiye’de araba kullanmayı bilen insan sayısı sürücülerin yaklaşık %10’unu oluşturuyor. Geri kalan bütün kesim, motoru çalıştırıp, vites değiştirmeyi bilen sonra da kendini yola atan bir güruh. Düşünmeden, bilmeden, babasının yoluymuş gibi arabaları kullanıyorlar.

Hava karardıktan sonra hiç bi şekilde dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Dışardaysam, fosforlu yelek, hızım en fazla 40-50 (sahilyolu’nda) en sağ şeritten gidiyorum. Arkada sağa sola giden dengesiz farlar gördğümde anlıyorum ki, bir geri zekalı kendini F-1 pistinde hayaller kurarak araç sürüyor. Çekiyorum kenara çıksın gitsin.

Bunları yapmak korkaklık ya da acemilik felan değil. En zor arazide de, yarım metre çamurda da sürmekte zevkli. Ama bni sağlığım olmadıktan sonra, yaşamadıktan sonra geride kalanların hiç bir anlamı yok. Motora bildiğiniz maymunu bağlayın, gaz kolunu açın o da hız yapar.

Ama ne yazık ki, bazen, bazen yoldaki bir şerefsiz, siz ne yaparsanız yapın gelip sizi buluyor. O bilmem ne çocuğu panelvan sürücüsü 100 metre daha gitse, karşı şeride nizami olarak geçecek. Ama olmuyor. Çünkü o geri zekalı, o beyinsiz ne yaptığının farkında değil.

Bütün bu yollar gelişmiş ülke standartlarında yapılmış. Hadi onu da geçtim, normal insanlara göre. Ama bizim ülkemizde o kadar çok geri zekalı, o kadar çok kendini bilmez var ki...bırakın motor sürmeyi, bu ülkede nasıl oluyorda , yolda yürürken hayatta kalıyoruz anlaşılır gibi değil.

Allah rahmet etsin. Yakınlarına sabır versin.

İstanbul’da meydana gelen üç farklı kazada, biri motosiklet sürücüsü, üçü bir kazaya yardım etmek için duran vatandaşlar ve yoldan karşıya geçen bir kadın olmak üzere 5 kişi öldü, üç kişi de yaralandı

Bağcılar’dan Başakşehir istikametine giden Seylan Ayhan’ın kullandığı otomobil saat 02.30 sıralarında aşırı hız nedeniyle bariyerlere çarptı. Otomobilin içindeki 4 kişiden sadece sürücü hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar araçlarını durdurarak yardıma koştu. Bu sırada Yasemin Ö., kullandığı otomobille, yardım için duran vatandaşların arasına daldı.
Melih Katman, eniştesi Ferdi Turgut ve Ramazan Karaköse öldü.
Aynı saatlerde Necati Keçici (27), evine motosikletiyle giderken Ortaköy istikametinde, “U” dönüşü yaparak geri dönmeye çalışan Faruk Başçı’nın kullandığı otomobile çarptı.
Keçici, kaldırıma çıkan motosikletten fırlayarak yere düştü. Bu sırada oteline dönen Hollandalı bir hemşire ilk müdahaleyi yaptı. Kask takmasına rağmen boynu kırılan Keçici, hastanede hayatını kaybetti.
Üçüncü kaza ise dün sabah saat 07.00’de meydana geldi. Emir Rasim Parlak, otomobiliyle evine giderken, iki hemşire arkadaşı da onu takip etti. Parlak, yoldan geçen bir kadına çarptı. Ağır yaralanan kadına ilk müdahaleyi iki hemşire yaptı. Kadın hastanede hayatını kaybetti.

milliyet.com.tr

Allah rahmet eylesin. Her zaman diyorum Alkolü olarak 3 tekerlekli bisiklete bile binmeyin. Ağzıyla içmeyip başka yeriyle içen kafasız bu adam(lar) yüzünden gencecik insanların hayatı yok oluyor, aileler ağlıyor. Yazık. Allah kalanlara sabır versin.

2497728082_b0927db9e6.jpg

Alkollü araç kullanmayın!

Allah rahmet eylesin.Bu saatlerde herkesin piskopat ve alkollü olduğunu düşünüp daha sakin gitmek gerek diye düşünüyorum.Yakınlarına sabır dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar