Ortaköy'de kaza Yamaha Yzf r6

Şimdi haberler de izledim Hollandalı 2 turist bayan kalp masajını sürekli yapmışlar
kaza anından anbulans gelene kadar ambulans ile hastaneye kadar da gitmişler
lakin kurtarılamamış.Allah ramet eylesin sevenlerine sabırlar versin.

allah belenı versın bee şindi gördüm haberlerde ya yeter lan yeter heriffin yanlış döndü adam öldü ya nasıl lkolayca söylenebilin bişey bu yaa giti gitti can gitti yaa varmı ötesi ne parayla nede başka bişeyle ölçülür bu ya nalet olsun motorculuktan soğuttular adamı ya

babamın en yakın arkadasının oğlu.benden 3 yas kucuktu.doğumundan beri tanırız birbirimizi.Bebek deki taps barın ortaklarından.az önce bende tv de seyrettim haberi.Alkol sigara kullanmaz.Eğlenceden dönüyor diye yazmışlar alakası yok işten dönüyordu.

alkollü sürücülerin yapmış olduğu ve ölümle sonuçlanmış kaza veya kazalara çook ağır bir ceza verilmeli...

verilmeliki ÖRNEK teşkil etsin....

zaten dikkat'siz sürücü ve yaya çok!!! birde alkol'lü olunca...:pr::pr::pr:

ey yüce rabbim;

sen bizi bu hayvan kılığındaki,düşünce olgusunu yitirmiş,sağ duyusu olmayan,bilinçsiz,sorumsuz,duygusuz insan müsfettelerinden koru...

AMİN...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..ailesine sabırlar versin..

Anlayamıyorum, içkiliyken direksiyon başına oturmamak bu kadar mı zor. bu kadar mı zor bu kadar mı zor. hiç mi düşünmüyorlar elaleme zarar veririm diye.

geçen kaza yaptım. kendim kurtulduğumdan daha çok kimseye zarar vermedim kimsenin ölümüne sebep olmadım diye seviniyorum.

ben mi insanım, yoksa bunlar mı insan.

Hocam, içkili insanın kafası yerinde mi ki? İnsanlıktan çıkıyorlar, herşey beklenir içkili insandan...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu insanlar neden içer?... Ve nereleriyle içer?... :pr::pr:

allah rahmet eylesin

:pale:arkadaşlar hepimizin başı sağolsun.allah rahmet eylesein allah yakınlarına sevenlerine sabır versin.haberlede izledim düşünün alkollü ve yanlış u dönüşü yapmışlar sonucu bir can gitti.allah korusun inanın ben şu an motor bakıyorum eşim boynuma sarılıp ne olur motor alma diye ağladı ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm allah hepimizi korusun böyle insanlıktan çıkmış canilerden..

Allah rahmet eylesin, yakınlarına da sabır.. Geceleri mecbur kalmadıkça takılmamak lazım sanırım.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Çok dikkatli olmak bile yetmiyor böyle şerefsizler yüzünden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün kız arkadaşım aramıştı harika bi motor kaza yapmış(harika derken marka model bilen biri değil o açıdan) galiba ölmüş kullanan diye. kötü olduk bi anda. çünkü önceki gün aynı yolu kullanmıştık.
allah rahmet eylesin.
yine başladık kötü haberlere allah hayır etsin :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar