Ortaköy'de kaza Yamaha Yzf r6

allah rahmet eylesin. umarım hatalı sürücüye gereken cezayı verirler.

ah be necati kardeşim çok üzdün bizi yaaa :(( üzüntümü kelimelerle ifade etmekte zorlanıyorum... mekanın cennet olsun necatim

Hepimizin ve Ailesinin,tüm sevenlerinin BAŞI SAĞOLSUN...ALLAH cc Rahmet Eylesin..

Allah rahmet eylesin.hayatının baharında..ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
malesef polisimiz alkol ve uyuşturucu alıp araç kullananları değil muayinesi sigortası olamyan ruhsatında problem olanları ''ayıklıyor''kendi tabirleri ile..bana 3 gün yetki verilsin o 3 günde 1 trafik memurunun 365 günde yazdıgı alkol cezasından fazlasını yazarım..

Allah rahmet eylesin.hayatının baharında..ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
malesef polisimiz alkol ve uyuşturucu alıp araç kullananları değil muayinesi sigortası olamyan ruhsatında problem olanları ''ayıklıyor''kendi tabirleri ile..bana 3 gün yetki verilsin o 3 günde 1 trafik memurunun 365 günde yazdıgı alkol cezasından fazlasını yazarım..

allah rahmet eylesin.ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

basımız sagolsun, arkadaslar bu trafık terorune dur dıyecek yokmu

Cezası

Arkadaşlar yeni kanunumuza göre alkollü araçla ölüme sebebiyet vermek, kaza ile ölüm sınıfından (hukuk dilinde yazmıyorum ) , cana kasıta alınmıştır yani bilirkişinin tutacağı raporda kazanın sebebinin alkol olması durumda hapis süreci en az 2.5 yıl en fazla 15 yıldır, ve paraya cevrilemez
Hepimizin Başı Sağolsun ve çok daha dikkatli ve yavaş kullanmaya dikkat edelim

cok kotuu ya :( allah rahmet eylesın. gercekten de bızım dıkkatlı olmamız bı ıse yaramıyor bole serefsızler oldugu surece

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin :pale: Motorumu satıyorum maddi durumlardan dolayı şimdilik, çok üzülüyordum ama şu haberleri okuyunca...

Ne zaman trafik cezaları ABD ve AB seviyesine gelir, ne zaman bu kanunsuzluktan dolayı apaçiler azalır , ne zaman araba sürücüleri düzgün kullanmaya ve kurallara uymaya başlar ancak o zaman... Bu ülke de başbakan oğlu bile şaibeli adam öldürmeyle ceza almadan kurtulabiliyorsa çok zor çok...

Allah rahmet eylesin...

çok haklısın,,,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar