Orta sınıf motor tercihi hk.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
400 450 arası ktm 890 var 10bin km altına ilanlarda 900bin gibi bi fiyat komik

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Versys çok daha konforludur. Tracer biraz bozuk yola girse insanın beline beline vurur.

kawasakiyi bilmem ama tracer 7 nin parasını hak etmeyen bir motor olduğunu düşünüyorum. çok güçsüz, çok rahatsız.

Motosikleti
Forza 250
Vallahi bende activayı sattım gibi bugün yarın noterde buluşcaz.Tuareg diye yırtıyordum kendimide aynı paralara çok güzel Tenerelerde varmış ben genelde 1-1.5 sene maksimum kullanıp değiştirdiğim için daha bi mantıklı gelmiyor değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tenere konforsal olarak Tuaregden daha mutlu eder mi 2 kişi bazlı konuşursak?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sonuç şöyle oldu x bayi kampanyayı bitirdi ödeme yöntemi uymadığından şuanda askıda kaldı ama versys 650 de karar kıldım motoru satıp geçicem muhtemelen
Kampanyanın kaçması kötü olmuş. Satışı yapınca tekrar bir piyasayı değerlendirirsiniz; o anki durumlarda başka marka / modeller de çok cazip olabilir, ezberden gitmeyin sakın. Rastgele.

Vallahi bende activayı sattım gibi bugün yarın noterde buluşcaz.Tuareg diye yırtıyordum kendimide aynı paralara çok güzel Tenerelerde varmış ben genelde 1-1.5 sene maksimum kullanıp değiştirdiğim için daha bi mantıklı gelmiyor değil.

Tenere konforsal olarak Tuaregden daha mutlu eder mi 2 kişi bazlı konuşursak?
Tuareg de Tenere de 2 kişi çok konforlu olacağını düşünmüyorum. Ağırlıklı iki kişi binilecekse az daha yol odaklı bir şey bakmakta fayda olabilir. (Yaklaşık aynı fiyatlar ise Tuareg yerine asla Tenere almam diye düşünüyorum. Belki çok arazi ağırlıklı kullanacaksam %1 ihtimal olabilir, Tenere'de daha fazla aksesuar var; stok kullanılmayacak ise Tenere daha mantıklı olur...)

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Kampanyanın kaçması kötü olmuş. Satışı yapınca tekrar bir piyasayı değerlendirirsiniz; o anki durumlarda başka marka / modeller de çok cazip olabilir, ezberden gitmeyin sakın. Rastgele.

Tuareg de Tenere de 2 kişi çok konforlu olacağını düşünmüyorum. Ağırlıklı iki kişi binilecekse az daha yol odaklı bir şey bakmakta fayda olabilir. (Yaklaşık aynı fiyatlar ise Tuareg yerine asla Tenere almam diye düşünüyorum. Belki çok arazi ağırlıklı kullanacaksam %1 ihtimal olabilir, Tenere'de daha fazla aksesuar var; stok kullanılmayacak ise Tenere daha mantıklı olur...)
Ezbere davranmam muhtemelen sadece versys in görünüşü beni daha çok cezbediyor kullanma şansımda oldu açıkcası kararım ondan sonra biraz daha netleşti.

Fakat alacağım zaman olan kampanyaların fikrimi değiştirmesi mümkün

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
bende Kawasaki alırken herkes karşı çıkmıştı
ama ben biraz aykırı bir tipim herkeste olmayanı kullanmayı seviyorum az olsun ve tipi benim çok hoşuma gittiği için muadillerinden bi tık fazla paraya Kawasaki aldım
5.000km dir biniyorum geçen hafta km gelmediğinden yıllık bakımını yaptırdım başkada servisle işim olmuyor aksesuar konusunda biraz kıt ama Aliexpress sağolsun her şeyi alıp getiriyorsun hatta servis benim koruma takozlarına hasta oldu :)

benim neznimde Kawasaki = Subaru Japonların mekanik kalitesi
az öz ama çok sağlam ömürlük makinalar ama parça fiyatları uçmuş ona dikkat
serviste kazalı Ninja 500 vardı Headers 85.000tl yazmışlar sigorta kağıdına

Motosikleti
Forza 250

Abi benimde kalbim tuaregden yana ama Tuareg alınca içimde hep bi “çok km yapmamak lazım bi honda yamaha değil çok zarar ettirir” düşüncesi olacak ve keyif alamayacakmışım gibi hissediyorum,tenerede böyle bir kaygı olmayacak muhtemelen

Motosikleti
Ezbere davranmam muhtemelen sadece versys in görünüşü beni daha çok cezbediyor kullanma şansımda oldu açıkcası kararım ondan sonra biraz daha netleşti.

Fakat alacağım zaman olan kampanyaların fikrimi değiştirmesi mümkün
Yani o fiyatlara stok var mı bilemedim ancak şu anda Tiger Sport 800 Versys 650'den yaklaşık 30k ucuz görünüyor. Kawasaki hiç alınası değil... Bunu kullansanız Versys 650'nin bir daha yüzüne bakmazsınız diye düşünüyorum. :)

Abi benimde kalbim tuaregden yana ama Tuareg alınca içimde hep bi “çok km yapmamak lazım bi honda yamaha değil çok zarar ettirir” düşüncesi olacak ve keyif alamayacakmışım gibi hissediyorum,tenerede böyle bir kaygı olmayacak muhtemelen
Zarar ettirme ihtimaline göre motosiklet almayın; bu tarz motosikletler artık birer lüks. Madem lüks yaşayacağız bari hakkını verelim yani... :D

Motosikleti
Forza 250
Zarar ettirme ihtimaline göre motosiklet almayın; bu tarz motosikletler artık birer lüks. Madem lüks yaşayacağız bari hakkını verelim yani... :D
Bence de %100 haklısın abi kesinlikle normali böyle olmalı ama durumlar belli zarar edip daha sonraki hedeflerden vs de uzaklaşmak istemiyorum hedefte daha bi a3 hb var 🤣

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Reyiz emekli baryam ikramiyesine zam yabarsa alıcam şundan bi tane.
6rvzs3n.jpg

Adımı da Zafer Kaplan olarak değiştiririm e-dövletten. 🥱

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Reyiz emekli baryam ikramiyesine zam yabarsa alıcam şundan bi tane.
6rvzs3n.jpg

Adımı da Zafer Kaplan olarak değiştiririm e-dövletten. 🥱
triumphın en çirkin motoru olabilir bu kadar kötü olmasaydı kesinlikle alırdım far tasarımı çok eski duruyor ve tracer 700 gibi eksene dik değil de supersport gibi yatay olmasına çok takıldım

triumphın en çirkin motoru olabilir bu kadar kötü olmasaydı kesinlikle alırdım far tasarımı çok eski duruyor ve tracer 700 gibi eksene dik değil de supersport gibi yatay olmasına çok takıldım
Şu motor çirkin mi 🙂 far tasarımının yatay olması aerodinamik fayda sağlamaz mı ? Yamaha da ve bazı başka markalarda ki mercekli , böcek gibi görünen far tasarımlarından daha güzel bence..

Motosikleti
Şu motor çirkin mi 🙂 far tasarımının yatay olması aerodinamik fayda sağlamaz mı ? Yamaha da ve bazı başka markalarda ki mercekli , böcek gibi görünen far tasarımlarından daha güzel bence..
Triumph'ta bir de böyle bir kafa var:

Modern ama ıyyk yani. Yusufçuk kafası...

(Bir DL650 kullanıcısı olarak görüntüye hiç bakmadığımı da ifade edeyim, zaten bakıyor olsam "zevkine şeyedeyim" dersiniz haklı olarak... :D)

(Bir DL650 kullanıcısı olarak görüntüye hiç bakmadığımı da ifade edeyim, zaten bakıyor olsam "zevkine şeyedeyim" dersiniz haklı olarak... :D)
Bu böcek kafası tasarımı ilk çizeni bulup şamarlamak lazım ki kendine gelsin 🤨
Birkaç markada var bak Triumph'a da bulaşmış , maliyetimi düşük aerodinamik katkısımı çok fazla nedir ? son kullanıcı seviyor falan yazmasın kimse bize ne verirlerse satın alıp pompalamaya başlıyoruz , buyrun 1300 GS farı ne bu be dedik motor yok satıyor , orta boy traktör kadar Adv si de o cücük kadar şeyle çıktı 😅

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

DL 650 bunun yanında kainat güzeli kalır, bu ne bu, sanki kutsal kitap yırtmış da çarpılmış gibi.

Motosikleti
GSX8S
"Tutmayın lan beni" der gibi uzatmış kafayı. Deli gibi bakıyor etrafa. Ben yakıştırıyorum tarzına. Hem şahsına münhasır

hangisi daha hafif ise bence onu al , şehir içinde hafiflik hızlanmadan daha önemli bence , ne gs alıp ağırlığından binmeye üşenen adamlar tanıyorum ... hatta bir tanesi orta hacimli vstorm'a geri dönmeyi planlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar