Sonuç şöyle oldu x bayi kampanyayı bitirdi ödeme yöntemi uymadığından şuanda askıda kaldı ama versys 650 de karar kıldım motoru satıp geçicem muhtemelenSonuç ne oldu @muratylmz7? Merak ettik...
Kampanyanın kaçması kötü olmuş. Satışı yapınca tekrar bir piyasayı değerlendirirsiniz; o anki durumlarda başka marka / modeller de çok cazip olabilir, ezberden gitmeyin sakın. Rastgele.Sonuç şöyle oldu x bayi kampanyayı bitirdi ödeme yöntemi uymadığından şuanda askıda kaldı ama versys 650 de karar kıldım motoru satıp geçicem muhtemelen
Tuareg de Tenere de 2 kişi çok konforlu olacağını düşünmüyorum. Ağırlıklı iki kişi binilecekse az daha yol odaklı bir şey bakmakta fayda olabilir. (Yaklaşık aynı fiyatlar ise Tuareg yerine asla Tenere almam diye düşünüyorum. Belki çok arazi ağırlıklı kullanacaksam %1 ihtimal olabilir, Tenere'de daha fazla aksesuar var; stok kullanılmayacak ise Tenere daha mantıklı olur...)Vallahi bende activayı sattım gibi bugün yarın noterde buluşcaz.Tuareg diye yırtıyordum kendimide aynı paralara çok güzel Tenerelerde varmış ben genelde 1-1.5 sene maksimum kullanıp değiştirdiğim için daha bi mantıklı gelmiyor değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tenere konforsal olarak Tuaregden daha mutlu eder mi 2 kişi bazlı konuşursak?
Ezbere davranmam muhtemelen sadece versys in görünüşü beni daha çok cezbediyor kullanma şansımda oldu açıkcası kararım ondan sonra biraz daha netleşti.Kampanyanın kaçması kötü olmuş. Satışı yapınca tekrar bir piyasayı değerlendirirsiniz; o anki durumlarda başka marka / modeller de çok cazip olabilir, ezberden gitmeyin sakın. Rastgele.
Tuareg de Tenere de 2 kişi çok konforlu olacağını düşünmüyorum. Ağırlıklı iki kişi binilecekse az daha yol odaklı bir şey bakmakta fayda olabilir. (Yaklaşık aynı fiyatlar ise Tuareg yerine asla Tenere almam diye düşünüyorum. Belki çok arazi ağırlıklı kullanacaksam %1 ihtimal olabilir, Tenere'de daha fazla aksesuar var; stok kullanılmayacak ise Tenere daha mantıklı olur...)
Abi benimde kalbim tuaregden yana ama Tuareg alınca içimde hep bi “çok km yapmamak lazım bi honda yamaha değil çok zarar ettirir” düşüncesi olacak ve keyif alamayacakmışım gibi hissediyorum,tenerede böyle bir kaygı olmayacak muhtemelenKampanyanın kaçması kötü olmuş. Satışı yapınca tekrar bir piyasayı değerlendirirsiniz; o anki durumlarda başka marka / modeller de çok cazip olabilir, ezberden gitmeyin sakın. Rastgele.
Tuareg de Tenere de 2 kişi çok konforlu olacağını düşünmüyorum. Ağırlıklı iki kişi binilecekse az daha yol odaklı bir şey bakmakta fayda olabilir. (Yaklaşık aynı fiyatlar ise Tuareg yerine asla Tenere almam diye düşünüyorum. Belki çok arazi ağırlıklı kullanacaksam %1 ihtimal olabilir, Tenere'de daha fazla aksesuar var; stok kullanılmayacak ise Tenere daha mantıklı olur...)
Yani o fiyatlara stok var mı bilemedim ancak şu anda Tiger Sport 800 Versys 650'den yaklaşık 30k ucuz görünüyor. Kawasaki hiç alınası değil... Bunu kullansanız Versys 650'nin bir daha yüzüne bakmazsınız diye düşünüyorum.Ezbere davranmam muhtemelen sadece versys in görünüşü beni daha çok cezbediyor kullanma şansımda oldu açıkcası kararım ondan sonra biraz daha netleşti.
Fakat alacağım zaman olan kampanyaların fikrimi değiştirmesi mümkün
Zarar ettirme ihtimaline göre motosiklet almayın; bu tarz motosikletler artık birer lüks. Madem lüks yaşayacağız bari hakkını verelim yani...Abi benimde kalbim tuaregden yana ama Tuareg alınca içimde hep bi “çok km yapmamak lazım bi honda yamaha değil çok zarar ettirir” düşüncesi olacak ve keyif alamayacakmışım gibi hissediyorum,tenerede böyle bir kaygı olmayacak muhtemelen
Bence de %100 haklısın abi kesinlikle normali böyle olmalı ama durumlar belli zarar edip daha sonraki hedeflerden vs de uzaklaşmak istemiyorum hedefte daha bi a3 hb varZarar ettirme ihtimaline göre motosiklet almayın; bu tarz motosikletler artık birer lüks. Madem lüks yaşayacağız bari hakkını verelim yani...![]()
triumphın en çirkin motoru olabilir bu kadar kötü olmasaydı kesinlikle alırdım far tasarımı çok eski duruyor ve tracer 700 gibi eksene dik değil de supersport gibi yatay olmasına çok takıldımReyiz emekli baryam ikramiyesine zam yabarsa alıcam şundan bi tane.
![]()
Adımı da Zafer Kaplan olarak değiştiririm e-dövletten.![]()
Şu motor çirkin mitriumphın en çirkin motoru olabilir bu kadar kötü olmasaydı kesinlikle alırdım far tasarımı çok eski duruyor ve tracer 700 gibi eksene dik değil de supersport gibi yatay olmasına çok takıldım
Triumph'ta bir de böyle bir kafa var:Şu motor çirkin mifar tasarımının yatay olması aerodinamik fayda sağlamaz mı ? Yamaha da ve bazı başka markalarda ki mercekli , böcek gibi görünen far tasarımlarından daha güzel bence..

Bu böcek kafası tasarımı ilk çizeni bulup şamarlamak lazım ki kendine gelsin
DL 650 bunun yanında kainat güzeli kalır, bu ne bu, sanki kutsal kitap yırtmış da çarpılmış gibi.