Bu Sallami Nickli Arkadaşı şahsen tebrik ettim.Haklısın sonunu okumamışım.
Yazdığım bir cevaba alınmadan ve Kinaye yapmadan beklemediğim bir cevap verdi.. Eyvallah Sallami Cansın
Bu Sallami Nickli Arkadaşı şahsen tebrik ettim.Haklısın sonunu okumamışım.
Eski toprakBu Sallami Nickli Arkadaşı şahsen tebrik ettim.
Yazdığım bir cevaba alınmadan ve Kinaye yapmadan beklemediğim bir cevap verdi.. Eyvallah Sallami Cansın)
Lütfen yanıltıcı benzetme yapma, olsa olsa burjuva sümüğü gibi yapışır öyle biri.Videoyu izledim, her insanın motorunu sevmesi çok güzel bir şey ama bu abi sevgiyi biraz abartmış. Sanki geceleri o motoru yatağına alıyormuş gibi bir hava sezdim ben.
Bir de bu arkadaşın AT ile karda kaza yapma videosu vardı ama sanırım kaldırmış ya da ben bulamadım. Geçmiş olsun, fukara sümüğü gibi yapışmıştı yere.
Burjuvanın sümüğü olmaz, burunlarından aşk damlaları düşer.Lütfen yanıltıcı benzetme yapma, olsa olsa burjuva sümüğü gibi yapışır öyle biri.
11. sayfa yazılmış, çizilmiş acaba bahsi geçen elemanın bundan haberi var mıdır? Varsa da umurunda mıdır?
Adamın yüzünde Ajda Pekkan kadar olmasada baya bi estetik var sanki , ulen konuyu Nişantaşında dedikodu yapan hatunların seviyesine indirdik ya aferim bizeeli yuzu duzgun.....
Adamın yüzünde Ajda Pekkan kadar olmasada baya bi estetik var sanki , ulen konuyu Nişantaşında dedikodu yapan hatunların seviyesine indirdik ya aferim bize
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adamın yüzünde Ajda Pekkan kadar olmasada baya bi estetik var sanki , ulen konuyu Nişantaşında dedikodu yapan hatunların seviyesine indirdik ya aferim bize![]()
Yaşına göre fiziği iyi yani bunca sene sporu bırakmamış belli oluyor ama yakışıklı mı bilemem , yakışıklılık biraz karizma ister bence Tommygun bu adamdan daha karizmatikya ben yakışıklı yazacaktım.. ulan dedim şimdi @ACT gelir, ileri geri konusur adamı dövmek zorunda kalırım diye eli yuzgun olarak değiştirdim.
ulan mahalle baskısı yuzunden yakışıklı adama yakışıklı bile diyemiyoruz azizim.
lanet olsun..
Kamyoncu hayabusalı fotoyu beğendi.
Aynı dertten bende muzdaribim. Ya o kadar güzel motorlarım oldu en güzel fotom 100k'lık sym scooterın üstünde asdafad Lanet olsun.
Bütün motorları beğeniyoruz mesela Hayabusa yı Kuzey Marmara Otoyolun da beğenirim ben , Pcx i şehir içinde , GS i İstanbul'dan çıkıp Urfa'ya giderken beğenirim , böyle düşünürsek tek amacı otoyola çıkıp 300+ görmek olan adam Hayabusa yı çok beğenir..Hayabusayı benden başka beğenmeyen var mı valla merak ediyorum....
Hocam güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. Motorda güzel sizde güzel foto çekmişsiniz. Araştırdoğım kadarı ile biraz hızlı gitmeyi seven bir motor. Orta üst devirler daha dolu, 2 silindir Triumph gibi değil biraz daha hız seviyor sizin yorumunuz nedir?
Şu cafenin içinden çekilmiş son fotoğraf çok güzelmiş. Motorumun zibilyon tane fotoğrafını çekiyorum, böylesi yok. Demek ki işi bilmek daha önemli.Çok yaşa))
Ben motorumun orda burda fotoğrafını çekmeyi de paylaşmayı da pek sevmem dostum.
Çok az fotoğrafı var, olanlar da biraz estetik dursun mantığı ile çekilmiş.
Motorumun üzerinde hiç fotoğrafım yok desem muhtemelen buna da pek inanan olmaz.
Sürüşe çıktığımızda bi kare var, bi de parkta "dur ulan şu aslanın bi fotosunu çekeyim de hatıra olsun" diye çektiğim bir kare var paylaşayım buradan. Ama ben nerden bileyim bu motorun kız motoru olduğunu, allah kahretsin ya
[url=https://hizliresim.com/dlpxnnj][/URL]
[url=https://hizliresim.com/pelwshc][/URL]
[url=https://hizliresim.com/pu1zdev][/URL]
Valla yüzü ile dişlerini açıkçası ben de hiç beğenmiyorum, baya yapay duruyor.Adamın yüzünde Ajda Pekkan kadar olmasada baya bi estetik var sanki , ulen konuyu Nişantaşında dedikodu yapan hatunların seviyesine indirdik ya aferim bize![]()
Şu makinayı GS gibi kuşa çevirdi Suzuki
Adam dolu dolu yaşıyor , hobisi mesleği olmuş ne işi olur ülkede yaşanan olaylara kafa patlatmaz böyle tipler , zaten yarı ömrü Amerika da geçmiş , ortalık toz duman olursa bokunuzda boğulun deyip kirişi kırarValla yüzü ile dişlerini açıkçası ben de hiç beğenmiyorum, baya yapay duruyor.
Ama hayattan keyif almayı bilen/seven insanları oldum olası takdir etmişimdir.
Konunun başında da değindiğim gibi, tek eleştirdiğim yanı bu son dönemde ülkede yaşanan olaylara TEPKİ VERMEMESİ olmuştur.
Bende botoks yaptırcam, saçda ektiricem. Dişlerimide porselen yaptırcam ama gene ne yaparsam yapim içimdeki ezikliği nasıl atıcagım nasıl??